Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj bh oznake tablica, dje vam je ta drzava sto je hocete
Normalno je da im je BiH drzava. Znaju i oni. Ovakvim komentarima ih tjerate na pricu o RS van BiH. Chill...
TheFirm,i tim se dičiš ,tvorevinom koja je na kostima nesrba stvorena.Ma hebaćemo majku i tebi toj tvorevini smeće vlaško nacionalističko.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mjestani ne trebaju biti u strahu. Bijeda nije nikome zanimljiva.
Ma neka se srbadija poroka....ne znam zasto toliko vijesti o ovom slucaju....nekoliko cetosa manje:))))
Izgleda da je rezervni sastav policije RS-a već počeo sa dejstvom....
To vam je omogucio vas dodo 😂 😂 😂 samo glasajte za takve
Šta to policija čuva sa dugim cijevima?Znači dođe nečovjek i ubije čovjeka i naravno policije nema jer su u kladionici i onda dobiju naredbu da dođu na mjesto likvidacije sa dugim cijevima.Za šta?Nema ubice on je otišao.Jeste li napravili blokade raskrsnica u krugu 20km i pretresli i kuntu i pantu? Niste.Bitno je sa dugom cijevi se slikati kako bi javnosti pokazali da vi radite.
Jesu li ovo i radar usput postavili?!😂
Opet kazem, nakon sinocnjeg muckog ubistva Slavise Krunica, normalnim Srbima postaje jasno da im Bosnjaci nisu neprijatelji, nego Dzikani. Bosnjaci u ovakvim trenutcima moraju pokazati svoju pamet, humanost i DRZAVOTVORNOST i stati na stranu normalnih Srba u zajednickoj borbi protiv dzikanskog zla.
@Sezam Haha gdje se l8jecis,sad ti meni reci da ste dobri ti i takvi ko ti,nema podlije politike od bosnjacke,al sve je to sto nemate nista svoje pa grcevito otimate od drugih
Ma Dole ih sklanja,jednog po jednog...ne trebaju vas balije pobiti i raseliti,ima Dole iz Laktasa,on odlicno odradjuje posao:))))
Bio je vrijedan,posten i moralan,sve sto dodik i lukac nisu. Inzko,jebem ti mater i sestru,onako usput
@zeleniiiii mali zeleni,eto vidis da ima drzave vec bi ti svirao klavir a i ovaj administrator sto radi za 400km na klixu,slikacu ovo i poslat policiji
KAD NE UBIJAJU DRUGE, UBIJAJU SE MEĐUSOBNO!!!
Bice jos ubistava tek je pocelo.
@Helac zarko zelis,zapalite vi jos koji put vase ustanove pa javo se da likujes srbima
Šta ste se digli toliko ko da su predsjednika ubili a ne nekok kvazi biznismena tj. kriminalca. Sigurno vam prao novac i slično pa vam stalo toliko do njega ili stoji državni kriminal iza toga pa se ubica mora naći koji će vjerovatno u "razmjeni vatre" stradati.
Bosna, zemlja prokleta svojim narodom, nema joj veće kazne za ta silna bogatstva i za izdašnu ljepotu...
Drzava nam je nikad tanja,svi lopovi i kriminal ubijaju nevine ljude,droga na svakom cosku,narod se seli ko zeli da radi ostaju samo lopovi i koji guzovace uzimaju novce..nama ce biti sve gore i goree
Koji mjestani u soku i strahu?? Pa sa ovakvim dogadjajima odrastaju i pune im se glave dok su jos mali da budu ubce i kriminalci. Ne postoji zemlja na svijet da u zatvoru nema bar jednog pravoslavca toliko o njihovom postenju.
....pravoslavaca Srba,eno se i po Južnoj Africi rokaju .
A da Klix konačno napravi nešto dobro za čovječanstvo i trajno banuje IP Bulevara koji je derivat mržnje koju sije u svojim otrovnim komentarima?
@petarpetrovic njima bulevar i odgovara jer na komentar jednog bolesnika bude 15 komentara ljudi kojima bolesnik i smeta, ne bi me čudilo da sutra osvane sa crnim avatarom i dnevnicom klixa od 15 maraka za pisanje komentara