Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ih ima pozivatiNek sudija Igor Todorovič koji je o naložio pretres klixa izda nalog za privodjenje istih i nek ih MUPKS ode u Banja Luku i privede isto ko što su oni došli iz Banja Luke u Sarajevo.
Kad ce vise doci na red kriminal, korupcija, reforma neefikasnog javnog servisa i drzave itd......mnogo drugih vitalnih problema a oni nasli kliz da za..ju
Sta hoce? Da nece slucajno pitati ko promovise ovu fiktivnu aviokompaniju i ko je platio novinaru klixa put u Atinu?
Evo dokle nesposobna i korumpirana vlast može doći. Davno sam naveo kako sve iz tužilaštava treba otjerat u 3 pm je ne služe narodu nego pojedincima.
anglocionisticki lihvari prisluskuju razgovore svih bosanskih politicara ! nakon sto su ih bosanci raskrinkali, anglocionisti pokusavaju ukloniti dokaze !