Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je sve u cilju poboljsanja za acijente ZAŠTO PRILIKOM SNIMANJA ŽELUDCA PACIJENT NE DOBIJE LIKALNU ANESTEZIJU. ŠTO JE OBAVEZA DA BI E PREGLED OBAVIO. JER MNOGI NE OBAVE PREGLED A UPOSLENICI NAPISU """PACIJENT NIK SARADIVAO"""
NE SARADUJE
hahaha ja hvalospjeva fali te me usta moja medna
Jasno se vidi da nikoga od bivših direktora KCUS nije bilo briga u kakvim uslovima pacijenti provode svoje bolesničke dane.Osim što je prof.Izetbegović vrstan menadžer,ona pokazuje i empatiju prema bolesnim i starim ljudima.Rijetke su žene,kao prof.Izetbegović.Izgleda da je hladna,a ustvari to je jedna pravedna i poštena duša.
Profesorica je žena kraljica!!!!
Bravo za gdju Izetbegovic i njen tim. Da nije nje u ovim zgradama bi se desile katastrofe. To su same ruševine. Ovo je jedan od dokaza da zena radi odlicne stvari za dobro gradjana u BiH. Profesorica Izetbegovic treba biti vodja drzavnog zdravstva da spasi i druge ustanove sto se spasiti moze.
Sve pohvale menadzmentu Bolnice Kosevo na čelu sa cijenjenom dr Sebijom. Ovo je zaista bilo nužno, ali do sada niko nije imao sluha da to treba uraditi iako je jedan od sefova ove klinike bio nekada direktor. Konacno ce svanuti i osoblju i pacijentima
NIKAD BOLJU OPREMU, NIKAD BOLJE USLOVE ZA RAD, NIKAD BOLJU ORGANIZACIJU, A BOGAMI NIKAD BOLJU PLATU NISU IMALI UPOSLENICI KCUS-A. AKO OVAKO NASTAVE, A HOCE SIGURNO KCUS CE BITI U RANGU EVROPSKIH KLINICKIH CENTARA USKORO. ZIVI BILI PA VIDJELI.
Da im nije Sebija došla, još bi oni javašlučili. Nema toga više i to mi je drago. Drago mi je što je napokon jasno narodu ko su bratja Gavrankapetanović (mamini sinovi - bogataši)!!! Drago mi je što sada kad hoćeš na pregled ne moraš tražiti štelu jer ti više gore ne treba!!! Sve pohvale za KCUS
KO JE MOGAO ZAMISLITI PRIJE TRI GODINE DA CE SE OVAKVE PROMJENE DESITI NA KCUS-U? ONE INTERESNE KRUGOVE, NEPOTIZAM, SVE MOGUCE TALOVE I LOPOVLUKE KOJI SU SE GODINAMA U KONTINUITETU DESAVALI MOGLA JE SAMO CELICNA METLA POMESTI. KUDA PROĐE CELICNA LADY KLINICKOGA CENTRA TU RED, RAD I DISCIPLINA OSTAJU.
Rade ljudi nema sta!Prije nisi mogao doci na red od njihovog aganzmana po privatnim ordinacijama.Sada su svi tu.Prava vojska doktora i med.sestara!
SAMO NAPRIJED KAMIKAZE SU UZ VAS😀😀😀😀
respekt za KCUS napredujete iz dana u dan... direktorica Sebija je napravila ozbiljnu instituciju SVAKA ČAST
Prof. Izetbegović je dokazano najbolji direktor do sada u KCUS. Kad se sjetim onog Konakovića kako je pljuvao KCUS po Skupštini KS i iznosio laži, tačno mi drago kad pročitam ovakav tekst o Kliničkom. Svaka čast svim uposlenicima KCUS i prof. Izetbegović!!!
@turbulencija41 Hahaha pazi ovog Sebijinog bota. Hajde tamo pomaži pacjentima, mani se klix hajvanu!
Sestra Mediha,andjeo od zene.Dok mi je amidza bio gore,svaki dan po tri puta ga snosili niz stepenice ivracali gore na rukama.Do Šanke se nije moglo bez 200E.Toliko mi je dr u CUMu Pesto rekao da odnesem kod Goge u kafanu,da dam Šanki i amidza bi primljen.
Svaka cast profesorice Izetbegovic na dobrom radu i odlicnim menadzerskim potezima. Mi koji smo bili na staroj Gastroenterohepatoloskoj klinici znamo kako je ista funkcionisala otezano, upravo zbog losih uslova samog prostora. I osoblje i pacijenti su Vam neizmjerno zahvalni na ovom sto sada imaju...Veliko hvala i u ime nas gradjana, potencijalnih pacijenata!!! ❤