Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebiju u zatvor!!!
@Analiza2020 ..... Bravo majmune evo ti banan
@Sehovic Selver tebe u zatvor bagro jedna.ko od tebe koristi ima???!
Koliko se bolesne bh djece mogo izlijeciti za 10,5 miliona maraka, haram bilo Bakiru, Fadilu, Fahrudinu i Fikretu.
moja Bosna, 21-stoljece, pametnom dosta.
Svijetli primjer kako se treba BORITI za svoje dijete u KORUMPIRANOJ DRŽAVI !!!
Curica je bolesna i mora se lijeciti, gdje god.i po koju cijenu.Medjutim i njeni su roditelji obicni uhljebi, koji se nalaze samo sa druge strane uhljeb aparata i koji ce u slicaju pada postojece garniture itekako profitirati.Otac je neki sluzbenik po opcini stari grad (znamo kako se u opcine ulazi), a mati lajava med.sestra kojoj nije smetalo na stotine drugih slucajeva.Sta cemo sa ostalih hiljade gradjana koji su sami sebi prepusteni i koji nemaju za paracetamol, a kamoli sta drugo???
Za svu teško oboljelu djecu kojoj se u BiH ne može pomoći, odobriti liječenje u inozemstvu, koje će u potpunosti platiti ZZO! Djevojcici želim sve najbolje ali i drugoj bolesnoj djeci čiji očevi ne prijete okolo pistoljima a mame ne rade u klinickim centrima. Sva djeca moraju imati isti tretman! U pitanju je novac svih nas.
Sebija je najveće zlo u BiH
Ovo je ona sto je pistoljem doktore proganjala na KCUS- u. A policija i pravosudje ni prstom da mrdnu.
Dok se Sebija i njen Baakir ne uhapse i uz nj8h Čović i Dodik u ivoj državi biće ovakvo stanje mislim sra..e
Vi sto minuse "udarate"pogledajte se u ogledalo i isamarajte jer ste vi da li minus hiljadame djece sto sad u krevetima u tisini boluju a nisu im.mame i tate na portalima
Tužilaštvo upravlja državom, pune su ladice krivičnih prijava, a izvlače se samo po potrebi kad treba nekog "pritisnut"
Koliko bolesne djece ima sa teskim dijagnozama ciji roditelji nikad ne bi dozvolili da se kompromintiraju u javnosti a ne daj Boze da im na um "padne" da doktorima prijete ko u kaubojskim filmovima s pistoljem. Znamo po krivicnom.zakonu kakva je kazna za pokusaj "ubistva". Da li su ljudi svejesni znacaja medicinskog "osoblja"
pishaj svo medicinsko osoblje koje ne zeli pomoci bolesnom dijetu. kakvi god zakoni bili svakom dijetu koje je bolesno mora se pomoci pa makar i robije zaglavili zbog tog.
@gooUser1585942294 Pa koji je k.rac doktor a neče da liječi i ne da da se liječi imate li vi djecu moje da je bilo bila bi mu davno četerestina.
Fadilovu, Solakovu i Fikretovu imovinu koju su stekli nelegalnim putem rasprodati i sredstva usmjeriti za liječenje djece.
@MisterK Bravo!
Doktorica Seka zatvor te čeka 😉
Ovakvu djecu treba lijeciti vani a to treba platiti nase zdravstveno osiguranje.
Lijepo rekose veceras ko je na vrhu kriminala sa respiratorima. Zato se dizu mladi, zene, lazni borci, dup... Zeljko. Nije zbog njih trojice. Problem je bracni par na vrhu piramide UZP-a.