Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto pijesak iz Sahare će nam zagaditi zrak. Možda je zagađivanje zraka jedino što dobro znamo raditi u BiH.
Ovo se desava jer ste ANTIVAKSERI i ne zelite kupiti auto na BETERNIJE koje tako dusebriznicki nude. VJerovatno nemate SOLARNE panele na krovu, a niste otvorili ni DIGITALNI novcanik. Pijete MLIJEKO i jedete MESO od krava koje prde i zagadjuju planetu Zemlju i onda kad malo pijeska iz SAHARE naleti, onda je KUKU Nama! Ja Ja! Zivio Vazelin!
Saharski ku*** teski metali u zraku.,...truje nas stoka!
Kako u tom pijesku iz Sahare nadzose raznorazne metale na uzorku tog istog pijeska i to u laboratoriji u Švicarskoj ???
Mi smo zagadjeni i bez saharskog pjeska
Vise pijeska nego snijega ove godine
Kad bude vakat za sunce bice kisa
skupljam pijesak hocu sprat nabacivati haha cuj pijesak
Prc
Veljača klixe vazda bilo i bit ce
Jos nam fale deve
Pogledajte u nebo da vas avioni mozda ne pršću? Imaju trag gasa iza aviona ali citavom njegovom putanjom, poslije se taj gas rasiri po citavom nebu. Gas se siri tokom dana do kompletnoga pokrivanja neba. Obicno imaju cudne putanje, ili vise njih u paraleli lete, ili prave krug, polukrug... Kakav pijesak, kakva Sahara.
Previse ti je to sintelana druze sto uzimas
Znaci danas da ne perem auto?
Kakva ba sahara na sabahu u februaru?!?!?