Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većini pušača cigare su jedini porok, ili kao što kažu to im je sve u životu. Uzmi sve, cigare ne diraj! Nije problem brate mili, pušite koliko hoćete, problem je što svugdje pušite, trujete druge koji ne puše, a hebe vam se svima (većini) za to. Zamislite miris neke hrane koju ne volite i da vam se desi da gdje god dođete samo to osjetite, plus poslije vam i odjeća smrdi na to, a da ne govorim koliko šteti zdravlju..
Pa imaju kafići za nepušače čemu problem ideš u te kafane zašto se uvijek većina mora prilagoditi manjini jerane ti bi se družio sa nepusacima na njihovu štetu znači uskratiti im njihov cejf da bi se ti družio sa njima da to nije malo licemjerno?
Nokian što se tiče restorana to je stvar odgoja msm pušiti za stolom gdje jedes isto kao da pljunes u tanjir ali opet to je stvar osnovne kulture i odgoja a toga fala bogu jako malo....
yebo to, sta cemo sa cumurim kad zima stigne, sljedece zime cemo pocrkat od zagadjenja..
A ja se pitam zašto niko ne pokreće online peticiju za uređenje gradskog saobraćaja u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Kad ono, aman zauzeti borbom protiv jednog velikog problema kao što je usmrđena košulja nakon izlaska iz kafane. Bravo, napredni narode! Neću da potpišem!
SADSSSSSSS
Definitivno sve je manje pusaca sto radi zdravlja sto radi para ali je provjereno sve vise korisnika raznih antidepresiva . Bobe su cudo , Nedimi a dobro ti
Pusac sam, ali podrzavam inicijativu o zabrani pusenja na javnim mjestima. Ostavio bih pusenje samo u kafanama, pubovima i barovima (bez hrane) i to da ima odvojeni prostor za pusace i nepusace. Svi ostali van na ulicu i pusiti.
Pušite, ali bez dima, puno je zdravije.
@kataklizma22 jel to iz licnog iskustva ?
Cuj, molim te, "inicijativa", pa vec postoji zakon o zabrani pusenja u javnim zatvorenim prostorima, nasim pliticarima nije u interesu da taj zakon sprovedu! Narod mora trpjeti kao i parkiranje , ludu voznju po nasim cestama te razne golfove i auta koja samo postoje u BiH i u ponegdje u Africi a starija su od 30 godina! Sada kao cinizam zabranjuju uvoz auta sa eu3 a u isto vrijeme pola Bosne zatrovane vozi na loz ulju i sa motorima iz kamenog doba, glupost sto postoji samo na Balkanu...
Ovaj zakon predlažu i izglasavaju već pet godina i nikad izglasati! Tek kad odeš van balkana i vratiš se vidiš koji je ovo jad i bijeda. Nema restorana da nije zadimljen, dječiji vrtići, škole, fakulteti, sudovi, jesi li nepušač niko te ne pita nego si osuđen na kolektivno trovanje! Onda je logično zaključiti da su pušači najsebičnija stvorenja jer gledaju prvo sebe pa druge.
Prije 2 godine zakon bio dosao do F parlamenta i prosao sve faze rasprave Odjednom nestao Koji su to lobi da smo medju zadnjim zemljama koje nemaju ovaj zakon Primitivizma u trznim centrima Fuj O restoranima i drugim mjestima da ne govorimo
zivot da cigare ne ovi pusaci hajd sto sebe ubijaju al sto i nas nepusase ubijaju sq svojim duhanskim dimom
Hajka na pušače ne prestaje, kako bi bilo lijepo da se osnuje npr. "Klima bez droge" ...narkomane moramo ninat u krilu, to se skoro legalno tolerira, ali ne daj bože da zapališ! Droga su i tablete koje na zapadu jedu ko bombone, sedativi, anksiolitici, uzmite im krv na analizu, pa vidite čega su puni, ali cigaru- uh nikako, to je fuj!!!
Otvorite kafice za ne pusace i pusace
Bitne su pare iz Švivce, a to ko fol nekom bitno klima bez dima može da okači mačku o rep, imamo milion prečih stvari
samo Heets,ne dismr a nikotin puca