Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To debili u Starom gradu, Pofalići ma, Velešići ma svake zime redovno rade. Prolaziš autom on ti pod točkove baca. Napravi kuću i zagradi što može više do puta i parkira na i onako uskoj ulici, moraš se sa malim autom provlačiti a o grtalici da ne govorim.
pa jedino da trpam snijeg u vrece one od 100 litara pa u kontejner necu ga sebi u haustor ubacivat kad ga cistim
100 radnika na grad od 300.000 stanovnika jel ovo nas KJKP rad pravi lude ili nam se smije u lice. Vec 7 dana poljedje a ulica u Starom Gradu nije glavna ali je uz glavnu ni da prodje grtalica da pospe da ne ledi. Ulica je kao ledena ploha. Ali zato znaju odlicno uhljebit familiju i politicke podobnike. Na KS sisu. Majku vam lopovsku.
Pitam glasnogovornika (kojeg je A.Skaka zaposlio) gdje oni snijeg ostave kad ćiste ulice a ne ugovaraju ga ne odvoze niti ga naguraju u Miljacku.
a zašto je odvoz smeća neredovan? a cijenu sa 6,80km digli na 16,80km ..
Stoka čisti svoje dvorište i baca na put
A kao vi imate pravo sa ceste gurnuti snijeg pred vrata u dvorište.Nagurali ste snijeg sa ceste na moj očišćenih ulaz,to je po zakonu.
Ista stvar. Na moju parcelu i trotuar nagurali sve sa glavne magistrale i sad zabranjeno kao sa saobracajnice. Gore mi svake godine bude ocistiti sto oni naguraju nego sam snijeg sto padne
Kao prvo ako si po zakonu kucu pravio, ne smiješ nista praviti 3 metra od granice parcele. Između granice parcele i saobraćajnicee treba biti trotoar i onda ima mjesta za snijeg. Sta mislis kako po evropi to rade ? I da, u Austriji je zakon da svako mora ispred svoje kuće ocistiti ulicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a u mnogim nije ni čišćeno, o tome šute
Eto to smo mi 1/1