Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5.000 zvanicne kazne, 50.000€ mita i ode ona kuci za 500.000€ u padze.
hajmo malo struke - dakle, ukoliko optuženi bude oglašen krivim UVIJEK mu se oduzima imovinska korist ostvarena krivičnim djelom. Znači to se PODRAZUMIJEVA i oduzimanje nije kazna. Kad je riječ o kazni, ona može biti zatvor ili novčana kazna. Ovdje je riječ o krivičnom dijelu imovinskog karaktera pa se prakticira i da kazna bude materijalna, dakle novac. Iznos od 5000 KM je ovdje KAZNA,tako da će dotična platiti 32.828 KM na ime imovinske koristi + 5000KM KAZNE! Informirajte se prije nego što počnete komentirati!!!!!
Utajiš 32.828 KM, platiš kaznu 5000 i čista zarada od 27.828 KM:) "Ovo niđe nema", ovu državu definitivno treba ukinuti. Moliti dove da nam se vrati Austro-ugarska. Predati im svu vlast samo da nam ostave mogućnost samostalnog Nogometnog saveza
Kakva je ovo smijurija od kazne? Zavrnula 38 milja a kazna 5?! Presmiješno. U ovoj državi se itekako isplati krasti i baviti kriminalom.
Ako je to ona od pola miliona maraka koja je uhvacena 32.828 KM je ostetila drzavu platit ce 5.000 KM i kakva je tu kazna? Ovo je profit ako dobije svoje pare nazad naravno :D
Fahro Radončić je tražio da je kazne čitanjem Avaza svako jutro.