Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe, jedva se vidi iza ove govornice :)
ahahahahaahahahahaahhahahahaah bas.........ahahahahaahahah
@mirrorce ti japanci kinezi su sićušni .. ovoga možeš u džep staviti hehehe :)
prije bi reko kmecanje za sadakom je nasa prednost. tu smo najbolji prvaci svijeta.
glupe sda balijetine zaostale drze se kuraka i kalifata umjesto da budemo sa kinom u svim pravcima najjaca zemlja poslje Amerike kina
Na šta se svodi saradnja da uvozimo kinesku robu a izvozimo ništa kinezima, i još im damo vize da mogu nesmetano da švercaju.
Bošnjacima je Šarovic, Bakir kojeg nikad nisu imali
@zatvor Sarovic je ponos svim normalnim Srbima! Da je bar vise ovakvih Srba!!!
Imamo i nezbrinutih pasa lutalica, prste da poližeš.
Tipicno za talibane. Vazno im je ono sto je nevazno, i obrnuto. Nivo kasabe. Ne znaju da 80% stvari koje imaju je proizvedeno potpuno ili djelimicno u Kini, inace No1 ekonomiji svijeta.
Tipicno za talibane. Vazno im je ono sto je nevazno, i obrnuto. Nivo kasabe. Ne znaju da 80% stvari koje imaju je proizvedeno potpuno ili djelimicno u Kini, inace No1 ekonomiji svijeta.
A ulični psi?
a šta sa ovima koji su napadali Sarajevo, a ti posluju sa Beogradom, kako su ti Kinezi u khurcu
JAO DELEGACIJE INVESTITORA, JAO MAJKO MILA! PRODAJU TRANZISTORE I WALKMANE! ZEMLJO, OTVORI SE!
ćešnjak, boje za jaja, igračke sa otrovom, kosilice koje te ubiju...
Kultni film Valter brani Sarajevo je interesantan za Kineze a i za nase podrucje. Uz jedan muzej ovog filma, uz dobre vodice koji bi objasnjavali kadrove filma itd... bi se napravila dobra turisticka ponuda.
a bitka na Neretvi??? najgledaniji film u Kini svih vremena..