Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
感谢中国
Hvala Kinezi.
lijepa kineskinja lijevo..zenio bi je za dzaba, ne mora mi ni 5000 KM dat...
E, ne'š više vidjet te pare. Bolje da su ih u vjetar bacili nego Zlatku Kratku dali.
@ geminiaquaris Glupa si ko tele. Kad netko uzima, ne priopcuje javno za taj novac.
Mislis k'o tvoj Sanader? :-):-):-)
ooooo sunce ti kalajsano,gdje ces njemu to u ruke, bolje da si izvadio onu stvar pa nek uzme,nek pogladi, !
Pa evo ima li ijedna politika da valja? Ja ne vidim sta je ovo vise sa ljudima, svi su protiv svakoga i svi imaju rijesnje, a sve isto i niko ne daje rijesnje konkretno. Moramo ponuditi jednoj politici priliku pa da vidimo kako ce ici, a to moze samo multinacionalisticka stranka gdje ce se svi osjecati zadovoljni...U svakom slucaju pohvale za donaciju jer trebat ce nam i vise ako nesto ne promijenimo...
kinezi radite veliku grešku. gamad se ne pomaže. to davanje sadake je i učinilo ovu zemlju nesposobnom. to je kao da prosjaku dajete marku. njemu će to biti samo poticaj da i dalje prosi, tj. da traži sadaku.
Zlajo, gdje će mo sad kupit* vilu??? il* možda tri po 3,5 milčeta, onih 500000 što fali uzmi iz budžeta !!!
Inace se javno objavi da je donirano i onda se i pored toga sto svi znaju da su pare tu one potrose privatno, dobar si, napredan...
Hvala Bogu, ti i ja imamo uvid u tu donaciju :-))) Ko nas poznaje, zna da je ovo sasvim nebitna vijest, i na tome se nažalost dugo neće ništa promijeniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...čvin čvon ga ha aaa...10 milionaaaaaa
Pola od ovih 2,4 mil će između sebe podijeliti političari, a što i ne bi kad im niko ništa ne može kada upravljaju svime i jedni drugima leđa čuvaju, dok nama stalno u medijima prosipaju šuplju kako se ne mogu podnijeti.
Pozitivne vijesti, zasluzili smo konacno da cujemo i ovakve vijesti, nije to mali posao
Sada ne valja ni kada obezbjedi 10 miliona bespovratnih sredstava. Mislim da bi svi mi trebali poceti gledati sta je ko uradio, a ne iz koje je stranke. Sto se mene tice sve pohvale.
Dodajem, uz mogućnost dolaksa našeg (kineskog) stanovništva da živi u BiH, jer mi više ne znamo gdje ćemo s njima....
Zlatko koliko si ti tu dobar - lopove jedan
za ovakve donacije moras imati ugled ogroman u svijetu, a lagumdzija ga sigurno ima i drago mi je sto ga koristi.
e ovako se radi, svaka cast!! treba znati naci novac i ulagati u drzavu