Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuni zastoj na NATO putu, pa da ste išta radili 30 godina Bosna bi bila u NATOu prije 10... Zeleni, zeleni...
radilo se i prije 22 godine su uvedeni prvi Nato standardi u OS. Koccnicari odlicno koce bolji zivot radnika i penzionera. Doce sve na naplatu.
Od 1992 sda je na vlasti bila sta ste radili sad naso popovat ...
Keso Keso malo si se preso.
da ste vi na vlasti nebi došli nikako
NATO put vodi pravo u provaliju.
Da da, sve je to tako. Prije aktuelne vlasti bili smo Svicarska po standardu i uredjenju, clanica NATO-a a kuce su bile od cokolade i prozori od mermelade. Klasicno palamudjenje; nicim izazvano izlaganje, koje dolazi niotkud i ne vodi nicemu. Predstavlja demonstarciju akumuliranog znanja koje nema svrhu. Jedan od sinonima je sviranje qrcu.
kad se skrene sa autoputa u neku nedođiju teško je naći ponovo ulaz na autoput,e to je sda uradila 2019. i to je više teško skoro pa nemoguće popraviti sa ovakvim ustavnim uređenjem države,tako da je ovaj trebo obratiti se svom šefu i pitati ga što nas zavali
SDA kenja , ko da znaju nešto drugo !?
Vama nije ni došao
Pa taj kome je dosao neka ulazi gdje hoce a Cvijanovicka mu je lijepo objasnila da Srbi tu sebe ne vide. Dosta je bilo ratovanja a ako se zeli opstanak BiH onda tu moze pomoci jedino dogovor sva tri naroda bez mijesanja stranaca. Pogledaj sada Ukrajinu koja mu je vjerovala.
Reko im Kesso istinu u occi al su fotelje najvaznije svima.