Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su SDA patrotski kadrovi uradili...Nitko nije tu ulazio od rata,evo tek sad nova vlada...Sve je uništeno!!! Snaga Naroda!
Unistili su SKENDERIJU i nisu htjeli ulagati u privredni grad da bi SCC I BBI poslovao
@Ecolo. zna se da je i zoi opljackan kao i gras itd....ali nije to toliko tragicno...koliko je tragicno da stanacka policija i sudije nisu procesuirale pljackase...nego naprotiv cuvali su im straze...i to je jedan od razloga zasto komplet porodice i sposobna omladina bjeze iz drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da da kenane ovo ni četnici nisu mogli napravit šta he napravio SDA!
@Ecolo ma ovo je ona poznata kod nas "ko ti je ovo radio" svi od rata pricaju da ce od Bjelasnice napraviti Garmisch Partenkirchen, vidjet cemo sta ce Keno uraditi
@Ecolo koga ti više mrziš??srbe ili sda?
SDA stetocine
Cuj mu izjave da ne kvari dan. Kao da sjedi sa jaranima u bašti kod kuce Pa im prepričava dogodovstvine. Niko nije čuo za biznismena tog kako se navodi
Bog ti dao zdravlje a podrške neće nedostajati jednako kao i (ako ne i više) podmetanja od odgovornih za loše i traženja i najmanje pogreške onih koji su to sve radili kako bi mogli reći ma eno i on je isti kao i mi. A vidimo da nije. Samo mudro i pametno i neka se krenulo čistiti. Sretno!!
Taj dinosaur od firme samo je služio da se sisaju pare iz njega (dok je bilo). I sad je najveće čuđenje što se neko čudi kakvo je stanje. Ta je firma upropastila sve što joj je bilo dato na upravljanje, a zna se po čijem nalogu. Odmah sve rastjerati i dati nekome ko zna kako se pravi biznis.
Uživao sam u čitanju i gajio nadu dok ne pročitah ovo: ...ojačati saradnju sa civilnom zaštitom :( Samo je pitanje sa kakvom gluposti ćeš ti pasti jer si iz reda govnara kad se hvataš za Solaka da napraviš nešto da bude bolje... Bježi od njih jer oni i takvi ko oni su ti i ostavili to što si našao...
Inace jak background imas, jak portfolio nema sta.Direktor no name kompanija, a onda te nagrade da vodis od prije 15 godina strovaljenu firmu. Ne zna se ko je gori, onaj ko te je ponudio ili ti koji si prihvatio.
SDOO - NOROD ZNOOOO
Sve najj ovome covjeku , ali trebat cemu osim zemaljske i bozija pomoc,jer Bjelasnica je leglo SDA-Tajkuna i Ratnih profitera .
Iako ima mnogo toga lošeg u ZOI-u popravi mi dan ovaj tekst! Gospodine Magoda čekamo zimu i nadamo se da ćemo Vas ocijeniti s 5+.
Kad vidim ovakve prepotentne izjave, moram reagirati...”Ekonomski ostvaren” i “potreban menager njegovog profila”... dao sam si truda da vidim kakve su to managerske kompetencije-dovoljno je pogledati njegov linkedin profil i sve je jasno. 10 godina staza u trecerazrednim kompanijama- marketinska agencija i distributerska kuca- i jedna i druga irelevantne u obje branse. Sine, da si imao buducnost u biznisu i da ti je dobro bilo ne bi se ti hvatao stranke i drzavne firme...
SDA je stranka najvećih lopova i vjernika na baterije!!!
Kad te onaj prvi dojam i instinkt ne prevari. Upoznaj ex direktora Nevresa ima 10-ak godina, i prvi dojam mi je bio da se radi o nasmijanom bolesno ambicioznom seljačiću, koji je produkt ovog vremena.
Direktor izgleda jako sposobno. Dao je obećanja, želim mu svaki uspjeh.
Nema sumnje da je sda najveće zlo Bosne
Elhamdulila...