Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si nam Kebo bas pravo osvjezenje na politickoj sceni. Sram da te bude zajedno sa Fahrudinom Radoncicem, dva najveca izdajnika bosnjackog naroda. Dok je gorjelo Predsjednistvo a narod se bunio protiv ovih nesposobnjakovica sto sada vladaju vas dvojica ste se radovali, gostovali po televizijama i organizovali perika-zabave po uvrnutom tornju.
Bas zato mislim da je Ceric osvjezenje na politickoj sceni. Jos bolje bi bilo da je to Zukorlic. Samo glupe bosnje balije i cetnici ce baliti zbog Cerica, ali ako dobro razmislite shvatit ce te da treba covjeku dati priliku. Ne budite islamofobi. Sve dok ne dokazete da je doticni lopov mozete mu se samo sageti
Gospodine PastuhTZ i ostali, Funkcija clana Predsjednistva je vise ceremonijalne prirode i dijelom da tako kazem reklamne tj. clan Predsjednistva moze ostvariti odredjene kontakte u svijetu koji mogu rezultirati ulaganjima i sl. Za clana Predsjednisva bi trebalo izabrati nekog intelektualca i covjeka svjetskog glasa. Covjeka koji je u jednu ruku gospodin a u drugu poznaje svjetske jezike i moze ostvariti odredjene kontakte po svijetu. Ceric ima dosta tih karakteristika za razliku npr. od drvosjece Radoncica kojem bi glavni domet neke politike bio Milo Djukanovic, Kosovo, Albanija i njegov kucni prijatelj i dokazani cetnik Aleksandar Vucic. Nisam odlucio kome cu dati svoj glas ali Cerica ne otpisujem. Bakir je dosta razocarao narod a i previse je posvecen stranci i time da preuzme prevlast u njoj. A o Radoncicu i Kebi sam vec dovoljno rekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
djon obraz,malo mu tolike godine u politici gdje nista nije napravio i hoce jos.
Jebi ti meni sve ako mi imamo i jednog normalno pravednog i postenog politicara! Nema nama napretka, dok ovi svi ne pocrknu, davno smo mi *** jeza u ledja,
Koliko je kandidata, umjesto tri, treba birati najmanje 15, svi se vide u fotelji koja nikog ne obavezuje na rad i dobroj plati. Briga njih za narod.....tesko nama sa njima.....
Ti puk'o "čovjeće.... cccc
eto....Kebo se kandidovao samo zato jer vjeruje u pobjedu, a ja naivni glasač izaći ću na izbore i glasati za njega jer "naivno" vjerujem, da on ima u mislima jadni i napaćeni narod BiH i da će "učiniti sve" da im bude bolje....jel tako Kebo?
eto....Kebo se kandidovao samo zato jer vjeruje u pobjedu, a ja naivni glasač izaći ću na izbore i glasati za njega jer "naivno" vjerujem, da on ima u mislima jadni i napaćeni narod BiH i da će "učiniti sve" da im bude bolje....jel tako Kebo?
Vjeruješ li u penziju Mirsade?
JOJ STO OVI KLITORISOVCI UZIMAJU LOVU NA REKLAMU. KAKO DERU OVE POLITICARE.
Podhitno uvesti ljekarsko uvjerenje prilikom prijava...pa čovjek je psihički bolesnik.
Njemu jos nije dovoljno para pa bi jos da uzme od gradjana... Uvijek je samo pricao nikada nista nije uradio konkretno
Ovo je sve kradoncicevo maslo, misli da ce kandidaturom "reisa" i ovog senilnog brkalije razvodniti glasove Bakiru i dobiti predsjednicke izbore. J..o li ti Fahro oni m..u i ti njima korumpiranu .
kod nas kad ne znas st bi od dosade prijavis se kao kandidat za predsjedništvo.
Ja ću glasati za Kebu...ako se sa onom perikom bude slikao za izborne plakate :)
Kad se sjetim onog maskiranja i perike ja ovog čovjeka više ne mogu ozbiljno shvatiti.
hahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahah no.
Nacice Fahro ovakvih budala jos i nagovorit da se prijave za malo crkavice...jer kako drugacije Bakiru uzet glasove...nego malo Mustafi malo Kebi malo ovom malo onom...a on konta na svoje od prosli put i tamam mu da pobijedi...providno ko i citava nam politika
tvoji biraci mogu biti samo oni koji su umno poremeceni. sta si postigao do sada?
Kebo i Radončić kontaminiraju tlo BiH više nego sve poplave