Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@5do5... \"Zasto se SDP - ,,nasa stranka\'\' - liberali i ostali ,,opozicinari\'\' - ukljucujuci i @crnu mambu ne ocituju glede privrednih skandala:\" Zato sto se privredni skandali desavaju upravo zato sto je politicki vrh ovakav kakav jeste. Dok god imamo ovako politicko uredjenje u zemlji, pogotovo sada kad je dovedeno u pitanje sam opstanak BiH , kriminalni vlastodrzci se i dalje grabiti.Kakav ti ekonomkski ili bilo koji drugi prosperitet ocekujes, kad semoze donjeti skoro nijedan zakon na nivou drzave??
Zasto se SDP - ,,nasa stranka\'\' - liberali i ostali ,,opozicinari\'\' - ukljucujuci i @crnu mambu ne ocituju glede privrednih skandala: 27-12-2008 Država strancima opet poklanja dva miliona KM Pri­je­dlog bu­dže­ta in­sti­tu­ci­ja BiH ko­jeg će par­la­men­tar­ci ra­zma­tra­ti po­čet­kom iduće se­dmi­ce ni­je pre­dvi­dio ni je­dnu mar­ku za bi­lo ka­kvu po­dršku do­ma­ćoj pri­vre­di. Me­đu­tim una­toč kri­zi sa pu­nje­njem bu­dže­ta u BiH, nov­ca se na­šlo za po­moć stra­nim in­ves­ti­to­ri­ma. Ta­ko bi Fond za po­moć stra­nim in­ves­ti­to­ri­ma, ko­ji dje­lu­je unu­tar FI­PA-e, i idu­će go­di­ne tre­bao ima­ti na ra­spo­la­ga­nju dva mi­li­ona ma­ra­ka. Ovaj no­vac di­je­li se stra­nim in­ves­ti­to­ri­ma kao svo­je­vrsni po­klon drža­ve BiH zbog nji­ho­ve in­ves­ti­ci­je i otva­ra­nja ra­dnih mjes­ta.(...)
za - BlackMamba 27.12.2008. u 05:22 Vuk Jeremic nije = Srbija - niti je (na zalost) Zeljko Komsic = BiH http://www.stavmagazin.com/sh/6/stav/199/
@5do5.. Ti izgleda sve zivo znas. Tvoji komentari su tokliko smarajuci, da covjek izgubi volju za zivotom kad i cita. Procitam dosta tvojih komentara, drugi forumasi bar napisu nesto sto oni misle da treba radit u sadasnjoj situaciji, jesil ikada razmislio/la da svi politicari nisu bez gresaka. SDP djeluju sada bas kako treba, i to sto si navela i pamtis svaki potez ovoga ili onoga, jesili razmislila da su mozda oni svi mozda pokusali djelovati u skladu sa dejtonskim sporazumom koji nam mz namece, ali isto tako znamo da je sve otislo predaleko i kojim putem je nastavila tkz rs. SDP ako su i grijesili i sam Komsic ako je grijesio, ovoga puta ima sanse da uradi nesto veliko za mnoge nas, a gdje si ti u svemu tome, tvoja stvar, samo se pitam imas li ti ikakav stav svoj, osim negativnosti i kritike prema svemu i svakom.
Svi ste bolesni. Veze treba uspostavljati a vi necete jer ste nacionalisti.Samo nece ni vasa dugo. Svi se udruzuju pa i mi cemo.Dosta fildzan drzave.
potpisuj dok se nisu srbijanci predomislili. Ovakva se ponuda ne odbija!
Jel se ovo neki ovde dure, kao malo dijete kad je razmazeno a ponudis mu slatkis? Kao, nece, mrsti se i onda ga iznenada zgrabi jer ne moze da odoli!!!
??????? je li ovo sarajevo - x postalo serbiancafe? Ili sve jedan isti lik piše pod ovim \'nickovima\'? sdp - u sridu!
Zeljko Komsic je u svojim javnim istupima cesto puta ISTICAO da SAMO SRBI MOGU ukinuti RS - a Z-Lagumdzija je PRVI jos sa Maricom Lalovic na tv Srni pregovarao sa Srbima iz RS-a - pa sta je ovo sada? Isto tako Zeljko Komsic je davao izjave da mu je drazi svaki Srbin u BiH - odnosno u RS-u - nego bilo koji Hrvat u Hrvatskoj - zaboravili se malo, ili sto???
Kad samo pomislim da SDP baštini Savez komunista, za koji sam i ja godinama plaćala članarinu! Doduše, samo su imovinu uzurpirali, a pljunuli na sve što je bilo dobro u idejama Saveza komunista. Pa da, ne odgovara vam Jeremić, koji je po majci Bosanac, Krajišnik, a veoma bi vam odgovarao da je, ne daj Bože, mudžahedin. Ne smeta vam ni kad Mesić rovari po BiH, kao što vam ni u ratu nije smetala regularna hrvatska vojska ni zločini koje je počinila. Vi multietnička partija? Možda po malo po članstvu, ali po idejama ne ni Bošnjačka, nego islamska. Što bi vi rekli, aferim!
Otkad je SDP intolerantna naspram ,,drugih i drugacijih\'\' ? Ne zivi li Jurisicev brat udoban i lagodan zivot u Srbiji? Nije li sva ova hajka samo tek politicka farsa motivirana nekim novim ,,visim ciljevima\'\' - i novom strategijom SDP-a ciji sam i ja simpatizer i clan?
Mozda je trebalo da bloger Komso objavi rat Srbiji?! Hahahahahahahah U kojim vi filmovima zivite dragi Federalci, to je strasno...
JA NE POTPISUJEM! :)))
100% ste u pravu, Kebo je anonimus koji nit smrdi nit mirise... Samo je problem što bi vi bili isti izdajnici kad bi došli na vlast...
I Tihic i Kebo su psihopate, koje pate od Stokholskog sindroma, poznatog kao \"obozavanje katila\". Njihov bolesni um moze odvesti cijelu dzravu u propast i oni se moraju pod hitno zaustaviti, a bakir izetbegovic izvesti pred sud zbog utaje ogromne sume novca upucenoj Republici BIH za odbranu od agresije.