Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wtf, zar dosad nisu radili skrining sluha? Ako ga nisu radili, zašto piše u otpusnim listovima da je rađen?! A kukove trebaju pregledati po rođenju, s 2mj, i opet s nekih 6-8mj, kad ovi nadobudni roditelji počnu uveliko koristiti dubak i hodalicu.
Gdje su sad kritike za Sebiju?
Ovo je prva pozitivna vijest iz ove ustanove (izuzev one o vracenom dijelu duga), nadati se da ce stvari ici na bolje. Zasluge naravno ne pripisujem Sebiji, ona da moze rekla bi zenama da kuci radjaju, da gore ustede na materijalu.
U većini zemalja dijete se redovno kontroliše do prve godine i obavezne su kontrole. To kad se kod nas desi važno je napisati da bi se dodalo značaja nekome...
bravo seko da ti ovi nisi uvela roditelji nebi znali. uvedi obaveznu vakcinacija evo ti dukat za to nemaš petlju.
Tiha privatizacija Reumala: Kladioničarska grupacija preuzima hotel Natura Posljednjih godinu dana Žurnal je ukazivao da se prekomjernim zaduživanjima fojničkog Reumala te firme-kćerke Aquareumala priprema njegova privatizacija. Dokapitalizacijom hotela Natura vlasništvo Reumala je sa 98 smanjeno na 27 posto. Sve ukazuje da je ovo samo prvi korak ka konačnom preuzimanju ovog zdravstveno-turističkog kompleksa.
BRAVO!.... SUTRA U "Avazu" "Pregled kukova i sluha novorođenčadi je veoma opasan!" :) :)
@BHRealnost3 hahaha bravo, tačno su patetični koliko su zli, zajedno sa Fahrom na čelu