Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botovi SDA poharali članak 😂😂😂
Bravo,bravo za pripreme,organizaciju,bravo SEBIJA DUSMANI NA APARATIMA. 🔝🔝🔝
Sebija Fahro I Jusko se pokazuju kao dream team u ovoj borbi...
amo je kartantin prava mjera za sve "sumnjive". Samoizolacija ništa ne znači jer osoba iako poštuje samoizolaciju, njegovi ukućani to nisu obavezni, šetaju slobodno i "siju" koronu.
Ponosni smo na vas profesorice Izetbegovic. Uvijek ste prije i ispred svih 💕💕💕💕
Svaka cast za prof Izetbegovic, zena jedina konkretna I poduzima nesto, bravo svaki cast!
Svaka cast i hvala sto preventivno mislite
Svaka čast gospođi Sebiji bila je i ostala odana svom poslu,sve pohvale njoj i njenom timu ljekara.Žena koja je među prvima upozoravala dok su drugi bili gluhi.......
Pa na tom fakultetu nema kako treba WC-a, čekaš kada ce ti nesto na glavu da padne, a ona bi tamo da smjesti pacijente...
Ne bi Elena bila Elena da ne natakari neki 'dizajnerski' komad na sebe - pa cak i MASKU ccc...
@ZELE34 ako je tako, izvinjavam se! Samo, ovo je izuzetak od pravila kad je u pitanju nemanje osjecaja za okolinu/drustvo u kojem zivi(DESETINE HILJADA KM u odjevnim predmetima na svakoj ranijoj slici) - napokon se 'prizemljila'...
Bravo zaProf dr Izetbegovic. Jedina u Drzavi koja je na vrijeme reagirala i sve pametno i hrabro uradila. Cestitke jos jednom od srca.
Svaka Vam cast profesorice Izetbegovic! Ovo je pametno razmisljanje ukljucujuci i pametne poteze, a sve u cilju pruzanja pomoci stanovnicima KS. Mislim da ste Vi jedina osoba u ovoj nasoj Federaciji koja je na vrijeme krenula pravom organizacijom kao i radom u borbu protiv COVIDa 19. Mi smo vec uveliko i vidjeli i shvatili kolika je Vasa briga i Vas angazman u svemu ovome. Zato Vam hvala na svemu!!!
@Rada555 hahahha pa taj fax nema WC-a kako treb, sto ih na medicinu nije smjestila?
Sebija se razletala ko prava sefica
@yuppiie 👏
Žena, majka, kraljica ;)
Sebija je spremna. Ozbiljno je pristupila problemu, a ne ko neki što daju smiješne proglase. samo disciplina u svakom pogledu može sve nas spasiti.
svaka čast moje Sarajlije tako se to radi, Zenicani gledajte kako metropola radi i učite
@debolanakaunt je*ali te zenicani mat*r. Znas stoko primitivna prljava