Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo pokusajte izbrojati dva miliona pa cete vidjeti koliko treba jedan, dva, tri...i dodajte da je se radilo po 10 min svaki i sracunajte pa cete vidjeti kolika je ovo laz ili neko pare pere za reagense ili opremu 2 000 000 * 10 min = to je oko 333 333h radnih sati ? nek se i uporedo radilo sa vise ljudi pa treba ti armija , a jos na broj stanovnika od trenutno prisurnih 2,8miliona dobijes da je ovo neki lopovluk najvjerovatnije jer ispade svi se testirali Bosnjaci i Hrvati
Bravo KCUS. Dušmani zdravo! Naravno da se radi PUNOM PAROM. TO SE I VIDI.
izgleda si i ti dobar jedno 30.000 seka daje i šakom i kapom a uzima institucije i kantone
Piši Amanda onda kad znaš! Što šutiš!!! Nema više u KCUS da se vadi krv preko štele. Pacijent se poštuje, doktori su na radnom mjestu. Prije smo ih ganjali po raznim privatnim ordinacijama, kao ne mogu se u KCUS raditi neki pregledi!!! Kako sad može???? Nema više redova, dok se po rupama piju kafe!!! SEBIJA je to sredila, javšluka je svima bilo preko glave!!!
Pišite vi šta hoćete, ali u KCUS red postoji. Moja je majka isla u prošlu srijedu, a četvrtak je podigla nalaze. Malo se informišite! Sada su puno bolji uslovi, a regensi su falili i za vrijeme Farisa Gavrnakapetanovića i Šanke, ali tada niko nije to spominjao.
Plaćeni članak! Ko god im mora ići zna kakvo je stvarno stanje, fuj!
Jedino fali da stavite da se radi o plaćenom oglasu....
a koliko ste imali operacija djece sa specijalnim potrebama? beba sa srcanim problemima . imali ste 0 jer nemate kadra
ispade da je 70% nacije BiH vrsilo kontrole...koga ba vi lazete vise?
pokusajte samo.izbrojati dva miliona a kamo li da uradite pa cete vidjeti koja je ovo laz
para nemate za gaze, a za placanje clanaka po klixu 500KM to imate? sirce balijske
DA, NE CEKA SE NA RED- DA VIDIM JA ONOG DR.KOJI CE DATI I SMJETI KONTROLE RADI I VELIKOG BELAJA PREPISATI UPUTNICU
Svako s bismiletom.
Uradzeno 2 milijuna nalaza i ujedno otjerano ili protjerano preko 20 vrhunskih doktora i za kojih je ostala ogromna supljina koju vise bilo kakvi laboratorijski nalazi pokriti ne mogu