Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super za spašeni život ali brate odkad je Sebija tamo svako malo falite KCUS
I na UKC Tuzla, i u drugim bolnicama u Bosni se svakodnevno ovako spasavaju zivoti, pa se ne prave vijesti od toga. To im je valjda posao? Ko bi mogao da forsira KCUS u vijestima i zasto ? Hmmm
@SamoRealnoDruze Zato što su ovo plaćeni članci. To je toliko očigledno da postaje smiješno.
Al zato doktor vozi polovnog Renaulta a ćevabdžija novog Porschea
Dok se u Opstoj bolnici hapse kriminalni doktori, u KCUS doktori zajedno sa svojim timovima spasavaju zivote, jer oni rade bez uslovljavanja. Svaka vam cast, vama uposlenicima KCUSa, vama zlatnim doktorima i medicinskim sestrama, na celu sa profesoricom Izetbegovic!
Fgr na aparatima
Najveca greska sto Seka ne vodi komplet drzavu da nam svima krene !!!!!
Da kad spase zivot to je vijest a kad ubijaju 1000 ljude to zemlja sakrije.
Neizmjerno mi je drago zbog malog drugara, a sa druge strane da pitam ove doktore..jel se vi mislite svaki put slikati i zvati novinare kad uradite ono za sta ste se skolovali i za sta vas placamo? Dosta ba, jel tolko rijetko uradite sve kako treba da to mora biti medijski popraceno.
Ne uzme doktor hirurg ili neki drugi doktor telefon p sazove kretenu zajedljivi. Nego direktorica ili pr tim nazove. I OVO JESTE VIJEST ZA NOVINA A NE S KIM JE CECA PROVELA NOC ILI KAKO JE HAMA HADZIAVDAGIC ZAJAHALA K......c negdje u Londonu
@oko_paša84 a mislite li vi iz vladajuce sestorke malo vise da radite a manje da se provlacite po fb, instagramu, portalima i da manje kradete
Definitivno Sebija je dovela red koliko toliko
otvaram tekst i kontam da napišem "što nema sebije na slici"...
Ne znam cemu negativni komentari?Zasto nekome smeta sto dobro rade na KCUS i sto se spasavaju životi.Nije mi jasno.To samo pisu dusmani!!!Cestitke timu sa KCUS!!!
Samo tako nastavite.Vidi se da u KCUS sve cvijeta.Djecaku zelim brz oporavak.
Da li ste znali da su nadbubrežne žlijezde otišle svima? Da, isti uzrok alergijam, mentalnih poremečaja, alzheimerove i dawnovog sindroma. A doktori će i dalje govoriti da ste zdravi, nije vam ništa, uzrok nepoznat, lijeka nema. Ako ovaj dječak nastavi jesti kao do 10-te godine, dobija uskoro novi tumor, kao što ih ja sad imam nekolicina.
Bogu hvala i slava!
Dr. Mirsad Selimović institucija ljudina prije svega dobar čovjek vrhunski hirurg!
Hahaha.Sto se vole hvaliti.
To vam je KCUS i Sebija.Nema foliranja, svi rade, a ne ko u Opcoj bolnici gdje hapse doktore