Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došli bi oni, kad bi smjeli od sotone...
al bas hahahaha ima li gdje podatak koliko je radnika napustilo kcus koji su radili na neodredjeno kad je dosla sekica sve otislo za njemacku
Ovo je dokaz opravdanosti štrajka zdravstvenih radnika. Ni buniti se ne smiju. Tako je i sa prosvjetom i policijom. Postavi direktora iz reda osnivača pa onda Odbor iz reda osnivača i vrši mobing nad sposobnijim od sebe.
Sindikat KCUSa je izgubio smisao postojanja sindikata!
Ovo kao da čitaš izjavu boljševičkog politbiroa iz SSSR-a u vrijeme Visarionoviča. Pazi molim te '...postignutim uštedama, a koje nisu pravljene na račun pacijenata ...' Zar vam nije rekla Seka da podvučete ovaj drugi dio rečenice, debili.
"KCUS podržava kolege u štrajku, ali radi punim kapacitetom: Uštedama se povećavaju plaće", samo treba dodati uštedama na pacjentima, da im se ne daju u bolnici lijekovi, posteljine, ne popravljaju se pokvareni aparati godinama (ali koji rade zna se za koga), uvijek nedostaje reagenasa, stentovi se stavljaju povlaštenim, ostali na bajpas, na hirurgiji alarmantno stanje, ukinuta su mnoga odjeljenja, rastjerani iskusni svjetski čuveni doktori.Tako se stvara ušteda.
Nemojte tu štediti, ne trebate štediti, mi to plaćamo, sam nemojte hapati. Koristite potrebne standarde i plaća i troškova i ne glumite menadžere gdje nije potrebno. Eno vam tvornice (slovenački tovarne) pa tamo spašavajte i menadžerišite, sam se odmaknite od narodne imovine, nemojte pljačkati i ne brinite.
STA uradi bakirova profuknjaca
Što ne kažete da štedite na račun ljudi i života?!! UBICE!
krokodilske suze. pravdu i red treba sud i tuzilastvo da ganja a ne Sebija. Osim ako ovo nije neko carstvo ili kraljevina
Uštetdama na repromaterijalu koji služi za liječenje pacijenata koji uredno plačaju svoje zdravstvo!!!!
senija i bakire, postali ste nena i djed, vaša kćerka rađa male srbe, koji će se uskoro krstit kd saznaju ko su im baka i deda
Oni bar rade
alil glavni momenat "kao rezultat ispravne strategije upravljanja KCUS-om ... "
Sebijin sindikat!
uštedom na pacijentima ... ovo nigdje u svijetu nema
meni nije jasno zašto doktori ne idu vani raditi, tamo im je minimalna plata 8.000 eura, a jezik.... može i na latinskom.
Polusvijet...mi sad ćoravi i glupi po njima? Pročitajte gospodo iz novog njihovog Sindikata šta ste napisali, i gdje piše išta konkretno? Sve same floskule! Bla bla bla... Za vaše gazde ima sve i odmah!!!