Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NADIN DUŠO DRAGA OZDRAVI NAM TI SAMO TO JE BITNO. VOLIMO TE
Muka je narodu da mora u pola 4 da preskace ogradu jer je doticna zavarila sve ulaze osim glavnog, muka je narodu teror koji je provodi po sobama, kao da toboze vi, ljekari placate nas a ne mi vas, muka nam je od privilegija lijecenja u Turskoj koji bi trebali da mogu iskoristiti svi gradjani a ne samo elita, treba li dalje da nabrajam? Seki tvoja babovina ke u Priboju, nije u Sarajevu
ponovite mail KCUSovski bolesnici....
Na djeci vam se svima vratilo, a tebi sebija pogotovo, dabogda ti taj kcus bio kuća a apoteka granap
MENE JE NA KCUSu LIJECIO PIJANI, NEOBRIJANI DOKTOR, a sada sta mislite o kcus-u?
@Anonymous123 Ozbiljno vidjelo se da je pijan tetura se dok hoda, ogromni podocnjaci...
A STO SEBIJA NIJE VJEROVALA SVOJIM DOKTORIMA,PA ODE VANI DA SE PREGLEDA..TO DOVOLJNO GOVORI KOLIKO VJERUJU U NASU MEDECINU,,FUJ BAGRO NA DJECIJIM ZIVOTIMA GRADITE SEBI POLITICKE KARIJERE.. SVE VAS TREBA RASTJERATI..PREVISE SU SEBI IZETBEGOVICI DALI ZA VLADAVINU..
Oprostite što moram ovako.. ali MRŠ ! Stidite se, kao da niko od vas djecu nema kod kuće.
Tu su pojedini ljekari banditska klika na celu sa Sebijom.Rijesajite probleme sa KUCS..da nebi narod upao i ubice pacijenata izvukao za vrat.Bolnica je od naroda a ne od nekih olosa u sijeni.
Komentar KCUSa posten i strucno i naucno. Bosanska javnost obmanuta i zloupotrijebljena u poiticke svrhe. Otkud novac i imovina porodice Smajlovic? Za koga D. S. radi? Ciji je bio tjelohranitelj? Zasto nije zatvoren? Prijetiti pistoljem? Ko ga stitii i za koga radi?
Hahahaha napises komentar on najvise ima pozitivnih hajmo rec Liko-va tj istinu napises i ovaj sto radi brise komentare zato slusaj drug ne mozes ti nbrisat komentara,a ni blokirat profila koliko ih ja mogu napravit i napisat zato pusti nek se istina zna da ovi ne rade svoj poso i da imaju srecu da ih ljudi ne biju svaki dan.
Crkni Sebija mamu jeblla
Uništi nas porodica Izetbegović
Alija je utemeljio Republiku Srpsku, Bakir je slagao žrtve genocida i upropastio tužbu protiv Srbije i milijarde dolara odštete koju je trebala platiti a "divna"" Sebija odbija i djecu da nam liječi..AFERIM
Nigdje Hipokrat nije rekao:Liječit ću vas i kada mi pištolj stavite pod grlo...Mater svakom ko se pozove na Hipokrata kada je riječ o ovakvom slučaju...Žao mi je curice,nije kriva što je bolesna i što ima oca kretena!
@Mrlja ONI JE MORAJU LIJECITI, IZ PLATE NJENIH RODITELJA SE SVAKI MJESEC IZDVAJA ZA DOKTORE
Majku vam nepismenu,komentarišete a svi skupa nemate 10 godina škole,...prestanite,više,ići kod Doktora,liječite sami sebe i svoju djecu,zašto idete kod ljekara,...ionako ste pametniji i sposobniji...a onaj kreten s pištoljem,mamu ti nabijem krezavu,sada neka dijete ispašta...uzmi taj pištolj pa ga sebi u usta ispali,misliš neko ti je dužan pružiti pomoć sa pištoljem na vratu,mrš'...!!!
@Mrlja SDA karakter...
@Mrlja Ti nekome kažeš da je nepismen!??😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Prije rata si morao doktote podmicivati , poslije isto tako u vremenu kako je Izetbegovicka na celu to se smanjilo i popravio se rad osoblja kompletno. To govorim bez ikakve koristi ili bilo cega drugog jednostavno je to tako.
Pa poslije kazu nemojte biti google doktori, sta drugo da radimo. Sami sebi dijagnoze, kupimo sami lijekove....