Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li Seko taj aparat predviden samo za 5 feudalnih porodica ili i za obicne smrtnike??
dobili na revers Bake i seka
Sad se nece cekati 6 mjeseci nego 3 na magnetnu. Ko nas ne zna, skupo bi nas platio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Po njenom smo u 2047 radi jebenog mri aparata... a mi zaglavili u 90im zbog njenog muza i kompanije...
Nakon deset koraka od po 10-15 godina unazad, nakon ovog koraka od 20 godina naprijed, taman smo negdje 100 godina u minusu...
ljudi spustili letjelicu na asteroid, kod nas MRI aparat jos uvijek cudo. sto je nagore, ovo sve sluzi u predizborne svrhe, strasno koliko smo zaostali u zadnjih 20 godina...
Iskoracili u 1979. Wow jbt
Dabogda ga cesto isprobavala
U SKC Mostar isti MR nabavljen 2013 te godine!Prvi pacijent bila Blanka Vlasic!
Ja moram iz prve ruke reči da sam prije 6 -7 dana na UKC Koševo naručen na MRI glave i vrata i to za kraj januara 2019. Ako lag'o ''laj'o ko pas''.
Da se Gavrana pitalo on bi ovo zdekovo u svoju privatnu kliniku ,kuko kako nema para, i zavlacio KCUS u dugove. Dobar poso.
a ne kaže da li ga je od Čengićeve firme nabavila?
Sto ne pisete botovi da danas bilo hapsenja po Opcoj bolnici.Sutite i blatite KCUS.Samo u KCUS su pozitivne vijesti
ma svaka cast.Koliko ce se samo ljudskih zivota ovim spasiti.Koliko kritikovana ova zena ipak pravi reda u haosu zdravstva.Znam da je nama najteze prizvati nekome uspjeh ali...kapa dole
MRI apart nije daleka budućnost, svaka iole bolja klinika ga ima vani
Ne trebao nikome
Ali kad u obzir uzmemo onih 50 godina sto su nas unazadli, sad smo u 1988-moj, odprilike.
I bili smo tad jos nazad oko 10, znaci u 1977 negdje.
Sebija je car, pricajte sta hocete. Ova zena je preporodila KCUS i zavela red. Termini redovni, doktori na svom radnom mjestu cijeli dan, nema vise petljanije i slanja pacijenata u svoje privatne ordinacije, nema kradje materijala, malverzacije u nabavkama... Svaka cast, Sebijo, samo meti nehljebovice!!
Hamo neka te je stid imena koje nosiš. Ja ti moram iz prve ruke reči da sam prije 6 -7 dana na UKC Koševo naručen na MRI glave i vrata i to za kraj januara 2019. Ako lag'o ''laj'o ko pas''. A kontrola za kolor dopler krvnih sudova je po novome za 3-5 godina a do sada sam išap svake 2 gopdine.
Sto je najgore, ovaj aparat je kupljen na racun bijede sto radi za minimalac a ta bijeda nece nikad imat pristup tom aparatu, nego feudalci bosanski koji su bliski sa ovim kriminalcima. A da ne spominjem koliko je vjerovatno para oprano na tom aparatu.