Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je trebalo nabaviti UKCTZ, s obzirom da najvise oni rade invazivne procedure
KCUS je pokazao sta moze.Ostali neka slijede ovaj primjer.
K⁴
Koji "ne radi".
Eto kako je bivši menadžment KCUS trošio novac građana KS.Najskuplji materijal za izgradnju prostora za smjestaj opreme i aparata,pa ga pretvorili u skladište.Inace je KCUS do dolaska prof.Izetbegovic bio pun nekih tajanstvenih skladista.Svasta se tu bilo deponovalo,ali neka nadležni organi rade svoj posao.Prof.Izetbegovic je preporodila KCUS,to su činjenice i de fakta,a sve ostalo prije nje je bila velika šarena bašta.
Tako treba, samo ulazite u pametne stvari koje ce pomoci ljudima, a ne nova auta politicarima vojnu opremu i ostale gluposti, svaka cast
NABAVKU SU IZVRSILI I PLATILI GRADZANI,A NE SEBIJA... BO BI DOBRO JOS DA IMA NEKO STRUCAN DA RADI SA OVIM APARATOM. U NASEM SISTEMU APARATURA STOJI A DOKTORA SPECIJALISTA NEMAMO.. TOLIKO O NASEM SISTEMU..
Sve pohvale za KCUS. Ovo je sve zahvaljujuci njihovoj direktorici najboljoj menadzerici u zdravstvu. Da Bog da nam ne trebao ovaj aparat ali hvala Bogu i direktorici da je ovako nesto nabavljeno
Prelijepa informacija. Sve druge stracare bolnice u pojedinim gradovima treba zatvoriti jer nemaju dobar kadar a niti opremu. Samo nanose štetu jadnim ljudima. Bolje da se lijece u jednoj bolnici gdje je sav kvalitet. Svaka cast gdji Sebiji koja misli na pacijente i njihove potrebe
Heh, ovakve vijesti su najteže za kontrasda-ovske botove, nemaju šta reći pa negdje za tastaturom grizu nokte.
Iskrene čestitke na sposobnosti, odvažnosti i svemu sto ste uradili. Sebija i svi vi koji predano radite za nas gradjane. Citam ja portale, vidim stanje u regionu. KCUS definitivno ima najbolje stručnjake ali i aparate.
KCUS je najbolja bolnica.Bravooo
Serbinator..dibro ces se smijati sve dok ne dobijes infarkt i ne dodjes u KCUS...tacnije na Invazivnu kardiologiju. Tada ce se smijati ekipa te ustanove od zadovoljstva jer su ti spasili zivot... Ko se zadnji smije, najsladje se smije!!!
Tako se radi.Svi trebamo biti ponosni na KCUS.Bravooo
KCUS se iz osrednjosti na koju su ga sveli bivši direktori, tranformiše u savremeni i respektabilan klinički centar. Lijepo je da i mi u Bosni imamo medicinsku ustanovu u rangu najboljih u regionu. Čestitke svima koji su pomogli u tome.
Čestitam. Svaka cast!