Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro na aparatima.
Iako napadi na KCUS iz Dnevnog Avaza od, za vlascu bolesnog, Fahrudina Radoncica ne jenjavaju malo malo pa neka lijepa vijest. Naravno u medijima koji hoce plasirati pozitivne vijesti u Bosnjaka. Dugo govorim, dajmo vremena Sebiji pa sudimo o rezultatima. Vecinu ljudi koje znam i koji su upuceni ili rade na KCUS, dakle ne isfrustrirani botova iz Radoncicevog Tornja i slicnih mjesta, govore da je Sebija trn u oku prije svega onima koji primaju platu na KCUS a pacijente preusmjeavaju privatno.
Pile malo da nam brzo ozdravis i imas sretno djetinjstvo sa svojim roditeljima!
Duso draga...da dozivis sto godina!
Malenoj želim brz oporavak, a KCUS zaslužuje svaku pohvalu!!! Klix botovi i plaćenici na aparatima. Sad čekaju instrukcije iz FGR strančica da saznaju kako da kritikuju jedan ovakav članak.
Vijest koje vjerovatno nema kod Radoncica u Avazu. S jedne strane sto je Sebija na celu KCUS-a, a s druge strane uopste sto je pozitivna vijest. Treba ubijati narod iz Tornja crnilom i prikazivati nas fundamentalistima.
Zelim djevojcici brz oporavak.
Svaka čast KCUS! aBd da dijete što prije bude dobro i da uživa u bezbrižnom odrastanju. Gdje su one zvijezde sa kliničkog? Gdje su prije bili ovakvi zahvati? Znam gdje... Van BiH! Sve pohvale za menadžment KCUS-a i direktoricu koja svojim rezultatima svaki dan pokazuje da su sve kritike neosnovane i da su samo dio planskog uništavanja sistema koji gradi! Lavica!
Joj Lejla draga šta bi smo mi bez tebe? Ovo lex bi trebalo ukazati na tvoju pravnu naobrazbu, ne vjeruje da je skračenica za lexilium.? Ujedno da ti kažem pročitao sam tvoje komenatere na profilu nije ti la(h)ko dijete drago. Ne daj Bože da si se rodila prije Titine smrti.
@Hamoponovouredu Jesi li stvarno lud ili te dobro plaćaju? I da, pored pravne naobrazbe, mogu ti ponuditi i časove pravopisa i gramatike, pa da više ne pišeš skraČenica 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zdravstvo na 1.mjestu! Ne zezajte se s ljudskim životima!