Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se ne treba ni objavljivati jer je normlano da postoji sala za obdukciju u hebenom glavnom gradu jedne drzave. Al haj malo da se zamazu oci hehe
@Debilcic sala za obdukcije bi morala imati poseban ventilacioni sistem sa negativnim pritiskom i posebnim filterima te poseban odvod za bioloski otpad. Ne precizira se ovde da ti uvjeti postoje, a koliko znam i ne postoje. Djuran nije nista slagala, nego je rekla kako jest. Ispada da je zastitna oprema za patologa sve sto se moze obezbjediti ovde, kao da se to valjda ne bi trebalo podrazumjevati bez obzira na okolnosti
Jel fikro nabavio?
ne kaze je li u sali negativni pritisak? samo takva sala je propisna sala za obdukcije po preporukama Centra za zarazne bolesti na koji se referiraju. Odjela i ostala licna zastitna oprema bi se valjda trebale podrazumjevati bez obzira na pandemiju jer je svaki les potencijalno izvor zaraze
E sad mogu umrijeti hahahah
Bravo Klinicki !!!!! Bravo profesorice !!!!! Dusmani na aparatima !!!!
Djuran fura instrukcije jugobalija koji kmere promoviraju ne bi li dosli na vlast i hapali i otimali ! Svaka cast timu i uspjesima prof.Izetbegovic. Da Bog da nam po jedna osoba, bar 50% slicna Sebiji Izetbegovic, vodila sve firme u KS i BH bili.bi Svicarska ! Nismo te srece. Narod glup pa glup ! Jos jednom sve pohvale !!!!!!
Jedno je sigurno,kod prof.Izetbegovic nista ne smije da fali na KCUS.Ali ko je ova luda Aleksandra Đuran da opstruira rad KCUS i ometa obdukciju.
cim je tuzilastvo pokrenulo istragu sultanija se sjetila da postoji savremena patologija u njenom feudu 😁😁😁😁
Svaka čast!! Toliko o tome da se ne mogu raditi obdukcije.
@SemsaLukic79 pa ne mogu ko je zarazen. Nisi razumio clanak
Nadam se da nikome normalnom poslije ovoga neće pasti na pamet da nešto pita BUDALETINU ALEKSANDRU ĐURAN. Radi se o potpuno dekompenziranoj osobi lišenoj svakog osjećaja za tuđu patnju. Prije dolaska prof. Izetbegović, pred svima je govorila da pacijenti sa dijagnozom karcinoma "dovuku dupe i traže nalaz a ne da je zovu i uznemiravaju na telefon"
Ima KCUS sve uslove i to je za svaku pohvalu.
@realista25 nema za ako si zarazen, recimo SIDom
Normalno je da se rade obdukcije, ali zar nije jedna ona dr. Đuran rekla da patolozi neće da rade. Evo ipak rade ljudi u KCUS. Neka su objavili. Treba se znati istina.
@realista25 nece da radi ako je zarazen. Ova nije bila zarazena
😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sta reci nego svaka cast Klinickom centru na celu sa prof. Izetbegovic. Kao i uvijek samo osoblje ove velike i najbolje ustanove je uvijek spremno radno i savjesno odgovoriti svim zadacima. Sretna sam sto pojedini neradnici tipa dr Aleksandre Djuran nece vise moci pricati nebuloze o nemanju opreme i sale za obdukciju.
Čestitke ljekarima na profesionalnosti i stručnosti. Hvala im i na tome da obaveze iz svog poziva stavljaju ispred vlastite sigurnosti. BRAVO NAŠI HEROJI. BRAVO KCUS!
Moram pazit sta pisem ja ovu vijest, uvijek me banuju ili obrisu komentar ako iznesem misljenje kakvo ima 90% normalnih ljudi, zato, bravo direktorice 😃
Bravo,dusmani na aparatima,Sebija pobjedjuje 😂😂😂😂😂