Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok, ali Sebija i Bakir koji se ljece po Zagrebu i dalje, pa cije je dijete van drzave nama koji zivimo i radimo ovdje rastjeruje doktore i prosipa svoj seljakluk!
al ne mozes ti glupim Muslimanima zatucanim objasnit da SDA nema veze ni sa Allahom ni sa islamom iako tu pricu guraju SDA i IZ vec zadnjih 30 godina
siske mama ti glupi musliman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa istim tim se lijekovima prekucavaju novi datumi i onda ga dobijes na recept " Djaba". Umjesto da citas dio za lijecenje i upute za koristenje odma predes na nuspojave i nezeljene efekte!
Nije "Djaba " nego "Džaba ". Ako već nemožeš na mobitelu ukucati "ž" onda ukucaj "z" , he bbem vam više majke vama i vašem jeziku i nastavnicama koje ga doje direktorima za malo crkavice .
@Svercer Džaba ga lomiš na tastaturi, oh oprosti " tipkovnici "
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hoće li ikad iko dobit negativno mišljenje?
Klinici je davno istekao rok, fuj drzavo
KCUS se sve više približava privatizaciji od strane jedne dinastije, a pošto bude sav koncentrisan u zgradi DIP-a.
Doci ce kraj i tebi Izetbegovićko monstrume jedan.
Veliki propust u ovom clanku! Ovako se deformiraju osobe, u ovom slucaju izetbegovic. Predpostavljam da je cilj klix-a i dalje sirit negativno misljenje o R BiH! Fakt je, probjte ostat objektivni!, da je KCUS u 2016!!! Pozitivno poslovao i prena 2015 znatno smanjio dugove. To jeste pozitivna vijest. Rok lijekova je druga prica: „suhi“ lijekovi mogu 3 do 10 puta duze da se upotrebljavaju, npr aspirin je na pocetku imao rok 10 god, a sada 2!?
Pored toga ovo su stare informacije koje su bile poznate prije godinu dana. Dalje, stedit se treba. Para ima i to je problem, krali su svi koji su uspjeli. Pozitivno jeste da su doktori, koji su dobijali platu, dobili otkaz sto su radili vecinom u svojoj privatnoj ordinaciji
Nabavljaci su skreseni posto su oni placali mito odgovornim u kcus i tako lijekove prodavali znatno skuplje, npr lijek protiv nestanja mase misica nabavljo se iz SLO za 8000 KM! Isti taj u NL (isto pakovanje i ime) u NL 250€!!! Pa sta vi mislite zasto se hajka pravi protiv direktora?! Klinac njih boli dali je to izetbegovic ili niksic ili ... Boli njih sto nemogu vise toliko da kradu
Štedilo se na svemu onomu na čemu se štedit NIJE SMJELO ,potjerani su renomirani stručnjaci i liječnici i ostali medicinski kadar, štedilo se na lijekovima i sanitetskom materijalu a eto bolesnicima se uvaljivali i lijekovi kojima je istekao rok . . . ! ? ! A sve ovo zato da bi Sebija-Seka mogla reči da je UŠTEDILA i racionalizirala UKCS .... ! ! !
Statistika je neumoljiva. Ako se nastavi proces reorganizacije i finansijske discipline kakav je uvela Prof. Izetbegovic, Klinički centar ce za par godina, pored toga sto je najveca, biti i nabolje organizovana i ekonomski najstabilnija medicinska ustanova u BiH. To ce otvariti mogucnost adekvatnog nagradjivanja uposlenika, nabavku najbolje opreme, optimalnu selekciju i najbolju edukaciju osoblja. ZIVI BILI PA VIDJELI!
@Boomerang debilu,glupane, moronu,monstrume ... klinicki centar nije finansijska ustanova on je ustanova za koju ja i svi izdvajamo novac da bi se liječili ne da bi neka frigidna polovnjaca stedila na liječenju nas koji to plaćamo, kanton je postavio direktora neka kanton plaća i optuži ga na sudu
E čuj revizorski izvještaj im radila revizorska kuća iz BL ,i čuj još u vlasništvu kadra iz SNSDa.
kad se razbolis u BIH strah te otici doktoru
Revizorski izvjestaj je pokazao da su navodi o neregularnosti prijasnjih menadzera bili tačni. Nije Klinicki centar predat na upravljanje nekome da bi se licno obogatio na njemu, vec da strucno i savjesno upravlja narodnom imovinom. A ti silni intelektualci i krem drustva krali na lijekovima i opremi namijenjenim bolesnima. "Dno dna".
Nista samo minirati i srusiti jer nema tu oporavka.
Kako ovo sad? Sebija reče da je uštedila 83 miliona a ovi sad kažu 22 miliona. Ništa od poštene revizije dok Sebija ne angažuje Price Waterhouse doo Lištica.
Treba njoj poslati NINDŽA REVIZORE 😂 A DJE TI JE KARTA (Sebija) FRAJERU 😂😂😂
Boze mili kakav mi to zdravstveni sustav kreiramo i placamo da nas ona bilmeska Sebija truje i razgoni ono malo pameti sto je jos tamo bilo
Rukavice i gazu su med sestre i cistacice nosile da gavranima i mesihovicima ciste kucu i apartmane na moru.