Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekamo jos da cerka Sonja predstavi svoju stranku i onda smo zvanicno otisli u neku stvar
Kako je nije stid hodati ovom zemljom kad je njen "babo" htio uraditi drzavni udar. Kakvo je nase pravosudje da oni normalno hodaju zemljom. Umjesto da se protjeraju u sibir i oduzmu drzavljanstva.
...državni udar ti je načinio alija, jer je babo bio apsolutni izborni pobjednik...
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
...nemorete vi sa bakijevih 100.000 radnih mjesta...
...a tek socijalna (sadaka) prava ...
...aj dobro :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jelenovicka, de, popisaj se i ti po glavama svog naroda jer on nista drugo ni ne zasluzuje.
Sudeci po do sadasnjim komentarima,netreba biti posebno pametan (dovoljno je ne biti glup i primitivan kao vecina oglasenih komentatora popu "cesagije" i njemu slicnih) da bih shvatio zasto nam je ovako! U ovo vrijeme moderne tehnike,trebalo bi iznaci nacina da glupi,primitivni i ne svrsihodni komentari,automatski budu blokirani.
prvi redovi popunjeni... hahahahahahahhaha...
zalazete li se za cetvrti entitet ?
Ljiljo glasam za tebe ne mogu za bakira kaze 100 milja nama lazee, a vi nemate cifre znaci logicno da ste u pravu , ovo drugo olosi sami
Čuj anglofilska "laburistička", pa nama bi bolje pristajalo da ukinemo sve stranke i da postoje samo tri na osnovu "torya": Tor-s, Tor-b i Tor-h - i ovako smo svi ovce i svima najugodnije u svom toru a 3 čobana nek nas vode :)
Sramota, ovo treba rasformirati i zabraniti pod hitno. Samo ste nam jos vi falili !!!!!
Jadovi, jadni!! Uspjeli ste protabiriti njihove face, frizure i privatne živote, mjesto da se informišete o programu stranke! Dajte vi "provjerenim" strankama svoj glas na izborima, pa nek vas kradu još dvadesetak godina, to su vam već davno obećali. Ostanite nojevi, sa glavama u pijesku, gole pozadine, da vas još dvadesetak godina **** Moj glas za laburiste!!! Treba im dati šansu, oni nas bar dosad nisu razočarali!
Toliko su sposobni da njihove firme u Hrvatskoj imaju duzne 16 mil. kuna državi. Toliko o njihovoj sposobnosti!
Njih 6 i 3 prazne stolice ispred njih-toliko o njihovoj posjecenosti!
Cim si ti Babina nista od tebe, sto dalje to bolje.
Hahahaha, znas da si otisao u piiiiicku materinu kad zenu od 85 godina kandidiras za Parlamet :D woooooonderful......
Dijelis li drzavu kao i babuka?
Glupaco,od sramote ti ni ime ne mogu napisati je li ti vidis sta je onaj vas pulen od nacelnika(Behric) uradio od V.Kladuse-srozao je do dna! Bagroooo!
Joj pa kome se oni to obracaju stolice prazne ! Onu sa predzadnje slike bi u ........ dobra kokarda srednjih godina te se najbolje maze !
Fikret Abdić i APZB jedini normalni u "narodu" punom teroristima.
A tebi ta praznina između lobanje puna sperme