Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su bosnjaci svjesni sta se sprema protiv Bosne i muslimana vec bi organizovali proteste ispred skupstine...zasto toliko EU-ja insistira da OHR i medjunarodno djelovanje izadje iz Bosne i Hercegovine?odjednom?ovo meni nikako ne ide na dobro...americki izbori zavrseni Obama pobijedio,i odjednom OHR treba napustit Bosnu i Hercegovinu a EU-ja uopste ne pita bosanski narod i politicare dal se slazu il ne?trebao bi referandum za to,trazit da narod sam oglasi dal je za odlazak OHCR-a iz Bosne i Hercegovine! Bosanci i Hercegovci,hitno manifestujte i trazite od vlade da se izjasni kaku buducnost sprema ovoj drzavi,dal Bosnom vlada narod il EU-ja?! Onis su nas vec davali na tanjiru klanja cetnicima,ne vjerujte im i trazite sve moguce garancije potpisane na papiru i trazite pravdu! Oni otvaraju put drzavi RS,hoce da prodaju drzavnu imovinu Bosne i Hercegovine da bi nas sto bolje gazili i unistili na tanane! Oslabis drzavu privatizacijama i prodajom njene imovine.A pare prodaje ne idu narodu vec privatnicima,uvijek onima sto vucu konce i hoce dirigovat. Ne dajte da RS genocidna tvorevina i prodaja nase drzavne imovine bude kraj Bosne i Hercegovine,protestuj,jer ti je jos to ostalo,tvoj ponos i svijest,dok nije kasno! BOSNA4EVER
U tekstu iznad je sve tacno osim jedne greske.! Bosanci i hercegovci nece izgubiti međunarodno priznatu državu BiH . Za to je vec kasno.......(Poruka glupim nacionalistima i BIH i sire ! ). Zato sisajte i dalje motku dok jos i to mozete.
makli guzice odavde i sad bi pametovali kako trebamo mi raditi. koliko tih \"napacenih bosnjaka\" vec ima americke papire?
Dao Bog da vas Obama sve vrne otkud ste dosli - a najmanje vas je iz BiH.
ima bosnjaka koji su s prvim metkom ko taze bosanskohercegovacki građani razgulili sa crvenim pasosem iz svoje draaaaaage, jediiiiiine naaaaajdraze domovine aprila 1992 i sada su u stejt departmentu i po ostalim institucijama od vitalnog americkog nacionalnog interesa - pa kad nisu mogli iz rovova i s prvih linija \'92-\'95 da ,,pregovaraju\'\' sa patriotama, rodoljubima i domoljubima - nek sada u miru i blagostanju uzajamno razmjenjuju i prosiruju patriotisticke vizije, planove i nek razrađuju strateske ciljeve o svojoj jedinoj... mici trofrtaljci.
@KBSA: Obratite se ako vam sta nije jasno Kongresu Srpskog Ujedinjenja u Cikagu! :))) Oni ce vam potanko razjasniti sve nejasnoce :) A mozete i guverneru Drzave Ilinois - Blagojevicu :) (A to je ona drzava iz koje je dosao novi predsjednik Obama)
podrska vama i trazite od predstavnika politickih stranaka BiH i EU-je garancije na papiru i samo potpisane da nikad RS ne moze trazit svoje odcjepljenje,da svi protjerani iz svojih kuca i zemlje mogu da se vrate i da nece bit zaklani kao musliman koji se vratio prije dvije godine u Pale gdje je bio ubijen.Navodite sve moguce cinjenice i osvjezite memoriju svim politicarima EU-je,u Bosni i Hercegovini,Un-ama,kao i memoriju mnogim bosnjacima koji su se uspavali dal u Bosni i Hercegovini,dal u dijaspori! Pokazite cetnicima i onima sto ih podrzavaju da Bosnjaci imaju hrabrost i svijest i da traze pravdu! Manifestirajte stotinama hiljada ispred predsjednistva Bosne i Hercegovine i trazite odgovore i ne dajte da saka jadnih prodanih dusa i neprijatelja Bosne i Hercegovine unisti nasu zemlju i genocidna tvorevina RS jedan dan postane drzava! To bosnjaci iz dijaspore,to,ne dajte nasu lijepu zemlju da je lopovi i cetnici uniste! Njenu imovinu hoce da prodaju sa dobrim dividandama u dzepu,rascijepe svu ekonomsku,geografsku,kulturu,tradiciju i drzavu,neprijatelji Bosne su planirali to vec odavno i sad dolaze do svojeg cilja! Trazite odgovore i garancije,ne dajte da nekoliko lopova i neprijatelja Bosne unisti Bosnu,ustaj ko da si ti sto volis ovu zemlju! TRAZITE GARANCIJE NA PAPIRU-OD EU-JE OD POLITICARA,DA RS-NIKAD NE MOZE TRAZIT ODCJEPLJENE I DA UKINU TU GENOCIDNU TVOREVINU DA BI NASA ZEMLJA BILA JEDNA NORMALNA ZEMLJA! POKAZITE CETNIKU IZ BANJALUKE DA BOSNJAK IMA MUDA A I PRAVDE!POKAZI DA PRAVDE NECE BIT DOK RS POSTOJI! PODSJETITE EU-U DA SE BOSNA I HERCEGOVINA BILA STAVILA NA TANJIRU KLANJA CETNICIMA OD TE ISTE EU-JE,MI SVI ZNAMO STA JE BILO I NE VJERUJ NI NJIMA NI CETNIKU! TRAZITE GARANCIJE NA PAPIRU OD EU-JE PA PRIHVATI NESTO A CITAJ DOBRO IZMEDJU REDOVA,JER SVAKA RIJEC JE VAZNA! GDJE JE IZDAJICA TIHIC DA OBJANI SVAKU RIJEC PO RIJEC STO JE POTPISO BEZ DOZVOLE SVIH BOSNJAKA? IZGUBIO SE U SVOJEM IZDAJNICKOM JADU? BOSNA i HERCEGOVINA JEDNA JEDINA NASA DOMOVINA! BOSNA4EVER!
Bosnjaci, Bosnjaci, Bosnjaci, .....Srbi, Srbi, Srbi,..... Hrvati, Hrvati, Hrvati...... Imali tu igdje gradjana Bosne i Hercegovine i njihovih interesa?
duvajte ga debili ...