Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakirov igrac oduvijek bio...
Ovaj gad se kandiduje samo da opstruiraju trojku,također jedan od najvećih izdajnika u BiH ..Kako ima obraza fuh
*fuj
Hahahah u vlasti sa SDA a protiv SDO.
Ko su ti iz opozicije što se tajno sastaju sa njim i žele suradnju sa njegoom strankom.Onako pitam jer se bliže izbori,želim imena odmah.
I sta, uzet ce 40 hiljada plafon i samo ce pogurati Bakira Izetbegovica i SDA. Opozicija, nema sta. Podrzite Denisa, pa vam rejting za lokalne mozda i skoci.
Baš da vidimo koga ćeš sada da izvaraš i prodaš?
Samo jako 👍👏
Ljigavče pa čist si primjer bandita koji radi za SDA i Baaakiraaa, je.o te on, a ti njega....
jeli mu kandidat zdravko krivokapic
Zar ovi jos postoje
Aaaaa...evo ga .;.Opet.., .I tako...
Kad pogledam Fahrinu sliku koja je objavljena u clanki sve mi baca na Konakovica samo u sijedoj varijanti
i tako 10 kandidata i na kraju Bake opet predsjednik. Onda nemojte pjeniti sto i kako. Tako je to kad svak hoce da bude glavni
Mnogi izlaze iz Sbb a niko ne dolazi u SBB.
Prosao jedan krug izbora pa misli narod zaboravio kako je upravo ovaj covjek izdao ga i otisao sa SDA. Kako mi se svi oni gade fuj
Kad skontaju da tako treba, oni ce sami sebi biti opozicija
Od svih omrazenih faca na bh politickom nebu, ovaj je u samom vrhu, stranka puna beskicmenjaka. Nadam se da ce ovi izbori biti njihov kraj.