Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su sindiklaci uredno prijavili proteste u poiciji NIKO NEMA PRAVO da rastjerava protestante a jos manje da ih kaznjava. U sve i jednoj zapadnoj drzavi se protestuje ispred zgrada vlade...ovo je definitivno napad na osnovna ljudska prava...ne znam zasto se sindikat ne obrati Evropskom sudu za ljudska prava... ovo ovdje je totana diktatura kada su radnici ...u pitanju.
Ovo nije pravna drzava, ovdje vazi zakon kaceg. Zato motke u ruke i napadnite silom.
kako ste naivni,pa im povjerujete 17 puta,,,zar od prvog dana postavka vlade niste uocili daje to Vlada jednog lica,,,stvaraju bogastva svojim lazima,pljacki i lopovluku,,neznam zasto ih neko vise nepremlati,ako narod nece na Proteste,,,sebe i svoju sigurnost obezbjedzuju kojekakvim zakonima o PROTESTIMA,,JADNA I CEMERNA DRZAVA
Znaci tako, ne smijes se ni protiviti. Suti, radi i pogni glavu kao poslusni pas.
dok sindikalce kažnjavaju elita i uhljebi su otišli na egzotična putovanja po bijelom svijetu. pola miliona nezaposlenih, pola miliona penzionera, 200 hiljada na minimalcu. zar nije dovoljno da ih se stjera u kut i da se traži ono sto pripada radniku, normalna plata, srednja klasa, normalan život koji nije ispod granice siromaštva.
@BiHer moraju, nemaju drugu alternativu. daj sta das i jezik za zube.. :(
treba kazniti vladu jer je unistila mit o normalnom zivotu , sve su unistili zarad sebe. postoji mit da se nekada od plate moglo zivjeti, hraniti, oblaciti itd,ali vlada je odlucila da se za rad mora biti sto manje placeni i da postanu ljudi obicni robovi.
ma tu svirajte qurcu kada nikoga nema, sto ih ne posjetite tamo gdje janjce vrte