Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja glupe odluke kao da se sranja nemogu dogoditi i na ulici dobro ponjećemo pištolje nećemo ulaziti u kafane upucaćemo nekoga ispred ODLUKA JE VIŠE NEGO NEUČINKOVITA I NADASVE GLUPA
A sta na sve to kaze reis Ceric ?
\"za nezakonito nošenje pištolja\" !? - nevazno je kolika je poslije kazna za ovo, sve dok bilo ko sem organa reda bude mogao nositi oruzje uz kojekakve dozvole, nikad ovdje nece biti sigurno, jer ce tipovi poput one dvojice uvijek naci nacin preko stele da se naoruzaju. Dakle sta znaci to \"zakonito nošenje pištolja\" ? Nista...ili samo policija ili zagarantovan belaj kad tad.
A da li bi zatvorili i \"The club\" hmm???
sigurno da bi trebalo sankcionisati kafice u kojima se desavaju fizicki obracuni.... ALI (uvjek ovo ali) treba voditi racuna o reketu.... jer to sada raznim reketasima omogucava da, recimo, posalju dvojicu mladica koji ce se ko fol potuci, malo razbijati, galamiti i psovati a kazna ce doci gazdi kafica koji nije platio reket..... trebalo bi naci neki aparat kojim bi se zastitili oni koji ne placaju reket....
muahahahaha, cuj da zatvore, proci ce i ovo i bice opet pucnjave, taman dok ramazan prodje, uf kad za bajram zagrmi.
dobar fol za reketiranje napravicemo ti nered pa ce te zatvoriti ...
ovo sa zatvaranjem lokala je katastrofalan potez!!! tek sada će početi belaji kada klijentela tih lokala krene po \"normalnim\" mjestima u gradu da izlazi i da se mješa sa rajom. nisu svjesni šta će nastati!!! ovako barem znaju gdje je žarište, gdje treba paziti i raditi a problem rješavati na najjednostavniji ali i najopsaniji način. OVO JE KRAJ NOĆNOG ŽIVOTA U SARAJEVU!
Užas nisam ni četvrti!!! Slobodno nastavite ispričavam se nisam mogao odoliti!
Ja se izvinjavam sada možete nastaviti sa vašim prepametnim komentarima. Molio bih da se moj rezultat briše i da ne uđem kao četveroplasirani u poredak najbržih komentara. Hvala, možete sjesti i mirno i dostojanstveno nastaviti diskusiju!
kolko vam plaćaju po komentaru????
Džekoooooo!!!!!! Treća pozicija za našeg dijamanta!
Ja sam prvi ali ti je brža konekcija!!! Ali nema veze bitno je učestvovati! Dakle solidan drugi!
Tuspas mene i sviju nas!!!