Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜✨⚜💫🎯 Hadzikadic treba da bude covjek koji vodi ovu drzavu i koji ima petlju da razbije ove nacionalisticke BANDITE..Mi u Lukavcu sa izborom Nacelnika imamo dobar primjer da se moze,kad se hoce
Dotični nije spreman dati 305 KM, već ne dati 330 KM. Hvala Bogu da ne daje iz svog džepa, svi bi dobili po šipak.
De ne lazite narod, kakvo povecanja plate, uzmete na prevozu, toplom obroku, regresu, planu i programu, godinama radnog staza i onda povecate mizerno tu osnovicu i opet plata manja nego prije... lopovi!
Zaboravite na povecanje, evo nama su u ZE-DO kantonu povecali platu ali su zato snizili naknadu za prijevoz tako da to dodje na isto, a oni mogu reci da su napravili sto se od njih trazilo, dakle, mozda vam nesto i povise ali budite sigurni da ce negdje i srezat.
Kad ce prestat laganje nas obicnih smrtnika ? Moze li goposdin odgovoriti na to pitanje ?
kako si i odgovorio u pitanju smrtniče, kad umreš
Vidi mi mu face.
LOPOV KAO I SVI IZ NJEGOVE STRANKE. Sada pricaju o nekim povecanjima poslije izbora se nigdje nista nece spomenuti. Sad ganjaju glasove, obecavajuci opet zlatne kasike i neka povecanja, poslije izbora cemo opet jesti govna i svima ce sve uzeti. Prica se ponavlja svake 4 godine