Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja demagoga Dedo moj dragi. A ko može nametnuti ministra? 1. Halka, 2. prijatelj iz halke, 3. minder ekipa,4. intimus sa mindera ili ne d aj Bože ''Tito'' naredio jer on je '' neophdan''.
roditelji su najgori. Ne treba djecu poslati jedaj dan samo u skolu i napraviti pobunu, pa bi vidjeli kako se stvari mjenjaju. Al hajd, u svemu je narod kriv, narod kako je tražio tako je i dobio. Samo mi nije jasno da jedan čovjek moze biti : 1. predsjedavajuci OO 2.direktor oš 3. zastupnik u skupstini ks. 4. i jos par pozicija manjih nekih. tuga, jad i cemer. pitamo se zasto posla nema? zato jer ne mozemo doci na red od vec uhljebljenih.
Čista laž... Na Ilidži za izbor direktorice u Trećoj O. Š. je došla poruka od načelnika Memića (SDA) da ako izaberemo ovu direktoricu (koja vlada ), da možermo računati na novčanu i drugu pomoć od općine, npr za zamjenu stolarije, renoviranje wc i itd. Naravno da smo glasali za nju, iako još ništa nije urađeno u njenom mandatu.
Pokvareni bezveznjak, to si ti Kazazoviću. Fati se lopte i idi djecu uči na tjelesnom. Kakav ti i nauka.
Divi mu vušegla?
duvaj hyrac majmune
ovdje je nemoguce da to ne funkcionise po tom principu...
Politika ne imenuje direktore škola!? Hahahahaha!!!
Bezveze je da nastavnici budu direktori. Ta mjesta treba prepustiti hodzama i popovima. Đecu ionako treba uputiti da ništa ne pitaju i da je sve od boga. Tako se stvaraju buduci vrhunski mediokriteti, vojnici, podobni, te njemacki konobari i peraci tuta
Sivro je isprdak Konakovica. Moj Sivro iz stranke nisi izlazio dok nisi dobio posao, pa te ovi iz SDA odjebali....pa sada nesto sereš.
priča mi jaran, radi u školi, da ne možeš biti direktor ako nisi u 'stranci'. I sad kao pričaju o ovome što traje već 2 decenije.