Komentari (731)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi se fama od svega. U Zetri nije bilo ni 500 Bošnjaka a oni prave "veliku praznu priču" . Vidi se po svemu da Bošnjaci ovo ne bendaju i ne padaju u nesvjest zbog Erdogana, osim onih Bakirovih najzadrtijih interesdzija!:)
@StGeorg poštedite me Vaših naci-narci upadica! :)
@StGeorg dakako da mogu, vi se striktno ugledate na šovinizam i nacizam. Sitne ste duše da sitnije ne mogu biti!:)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovaj 'covjek'Enver Kazaz je nama 2013 god.Na filozovskom fakultetu u Sarajevu govorio(sala puna studenata)kako se rezim mora stjerati sa vlasti.Govorio nam je da to treba sve popalit,devastiran,fakticki moras biti brutalan.Nije prosla godina dana 2014 desi se paljenje drzavnih institucija i vlada.Znaci Kazaz je u sbb-u.Svo zlo je doslo i pripremano u kuhinji sbb-a.Svima je to jasno...
Vidis kako skripta radi sbb-a.Sad sam imao 40 pluseva,sve su znaci botovi oborili i nalupali minuse.Providni ste sbb botine
Bakir je Turčin koji govori bosanskim jezikom. On nije Bosanac, Bošnjak. Bošnjaci koji biraju po nacionalnom ključu na izborima, an ne racionalnom pod hitno moraju da nađu alternativu, Bošnjaka na čelu a ne Turčina ili turkoiziranog lažnog bošnjaka.
Ovi Bošnjaci što vole Tursku su najbjedniji otpad u bošnjačkom narodu. Nekoliko decenija je prošlo dok su Osmanlije zauzele Bosnu zbog veoma jakog otpora Bošnjaka. Danas, ovi uhljupi slave okupatora ne razmišljajući o tome da im je Turčin možda sabljom otfikario glavu nekom njegovom pra pra pra dedi i zapalio mu sirotinjsku kuću. Sandžaklije naročito vole Tursku, ali Sandžak nikad nije bio Bosna. To su drugi ljudi, to su bivši Srbi koji su Turcima pružili otpor samo jedan dan!
Stize kazna na izborima a nakon kazne i prdekana za korupciju mito i kradju
Jad i bijeda mladog Envera :) Nakon Filipovića, Latića, još jedan u nizu kvazi intelektualaca koji treba nešto pametno da kaže i napiše, a normalno protiv SDA i Bakira.I to se svede na jalijaško i mahalško kazivanje koje ne prilići jednom intelektualcu.Normalno koliko para, toliko više mržnje. A Šćepo dobro plaća :)
. S druge strane, Izetbegović nikad nije razvio viziju Bosne i Hercegovine", kategoričan je Kazaz. U ovoj zemlji niko od političara nema viziju BiH samo lični interes i što više ovaca za strižu!
ne seri ljudino
Izmetjedovica interesira samo fildzan drzavica, a ne cijela Bosna.
Znao sam. 😀
"Znaci profesore;njemacki investitor nece ulagati u "islamiziranu Bosnu",ali vidi mozda hoce francuski.Vidi francuski naftni div imao je dil sa Iranom (koji je mozda deislamiziran???pa zato...)u projektu proizvodnje,skladistenja i prenosa zemnog plina u vrijednosti od 1000 milijardi (dolara ili eura svejedno).Sad se izgleda povlace zbog USA sankcija....Ali kako su mogli u islamsku drzavu tolike novce investirat`?Moj profesore???
Sta ce ovaj komentarisati.
Dobro jutro Kolumbo! Pa Srbi nisu pjevali Fikretu, nego aliji"nevolim te alija zato što si balija"! Da su se pitali pošteni muslimani rata nebi bilo u Bosni a muslimani bi imali veliki uticaj kako im idolikuje. Sad se krv prosula mržnja prejaka za suživot pa se patimo satirući jedni druge. Nek nam je Bog u pomoći, drugi nema ko !!!
Ali trip kod bosnja je sledeci... ,,Fol" svi pljuju Bakira a kada neka javna licnost pljune Bakira tada Bakira svi brane :) Joj ko vas ne zna ...
Eeee da su svi bosnjaci kao on ...
Pa nije dzaba Karadzic rekao za Bosnjake da su Turci.
odavno znamo da je izetbegovic neopjevana budala ... inteligencijom na babu ...