Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Шта ли тек хришћанима мисли просјечни боошњоок, кад им врховни оџа нескривено сије мржњу према свему немуслиманском у БиХ. Ово је еклатантан примјер говора мржње и да има државе оваквима би по узору на неке западне земље, било ускраћено гостопримство, а рад забрањен.
Овај оџа риче и политички памфлетише.Умјесто да буде достојанствен, умјерен, да се бави вјером, он се бави изборима, политиком, агитацијом, непријатељима, а несмуслимане назива злочинцима, незналицама и да су у заблуди, јер не слиједе (окупа)турску вјеру.
Bajram Sherif Mubarek Olsun, draga braco i sestre islamske vjeroispovijesti! Neka je Bozji mir i svako dobro s vama i vasim najdrazima! Gradimo i cuvajmo zajednistvo i mir jer svi smo mi Bozji narod, bez obzira na minorne razlike medju nama! U ovim turbulentnim vremenima globalnog bezumlja i nerazumijevanja medju narodima, sirimo ljubav, te budimo i ostanimo LJUDI plemenita kova! Lijep pozdrav! :)
Citajuci ove kometare imam osjecaj kao da ih pisu isfrustrirani, razocarani, izBezUMljeni pacijenti iz klinike Jagomir
Allah razi Olsun reise Kavazoviću Bajram Šerif Mubarek Olsun i tebi i svim čitaocima klixa i sve najbolje od srca svim ljudima koji vole mir a da dragi Allah da svima mira i dobrote ljepše je živjeti tako.
Значи, ми који нисмо муСЛИНАми смо у заблуди. "Лијепо" бесједи овај ефендија. Само да се ми мирно разиђемо, па нека он шири своје "истине" по 18 % БиХ, то је макар, због скученог простора, лаХко.
PA FRAJER NIŠTA LOŠE NIJE REKAO VLAŠINO! SAMO LAŽ TRJE OD 93. TADA SMO SE PROZVALI BOŠNJACIMA. AL NE MOŽE GOVEDO IZ B.POLJA BITI BOŠNJAK. LAŽ TRAJE I OD SREBRENICE...RUKU NA SRCE JESTEN NAS TAMO POBILI, ALI BOGA NEKA NAS JE STRAH ŠTO IZMIŠLJAMO CIFRE OD 7,8,9 HILJADA. ISTINA JE DA SMO MI POTURČENI SRBI, I DA NAS TO MNOOOOGO BOLI. A ISLAM JE DIVNA VJERA.
@He3abNcHaCpncKa201 Do juče 23 23 23 23 a danas već 18 18 18 18... Lijepo vi opančari se tješite, jeste da vam ti brojevi variraju. Možda da se kolektivno dogovorite koliko šta i gdje? U međuvremenu hodočašće ove godine na Albanski Kosmet zaboravi, jel gospodin Tači ne dozvoljava. Možda će vam dozvoliti ako pristanete da vas čipuje ko pse i uz ogrlice na lance, uz vojnu pratnju sprovede do manastira Antilohiju na karanje u bulju a onda nazad iz Albanskog Kosova?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NEMA BOGA (NI ALAHA)!
vi sa kliksa nemoj da slucajno obrisete ovakav komentar,i banujete ovakve retardirane ublehe,naprotiv cuvajte ih,jos mu napucajte lajkova,jer da ne date komentare niko vas citao ne bi
. Serif Mubarek kralj Tvrtko Stefana kotromanic Olsun !!! .
Hižaslav vaskrse!
Ovom prilikom da porucim postovanim sestrama i dragoj braci muslimanima: Bajram Serif Mubarek Olsun. Usput da izrazim podrsku nasoj IZ, i njenim celnicima, selam alejkum.
De muslimanimi uzivajte u svom verskom prazniku! Pa zar i danas ne mozete a da ne pljujete po Srbima!!! Sretan vam Bajram i uzivajte.
vas specijalitet je da koljete na Bozic-istraga poturica na badnje vece poslije negiranja GENOCIDA nema se vise sta pricati sa vama a koliko vidim od tkzv 2intelektualaca" nema niko da se ogradio?
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima a Reisu jedan veliki minus što je dopustio da se pored njega ''ugura'' jedan neodgovorni, nezreli i nadobudni političar koji vodi Bošnjake u srednji vijek, tamu i ponor...
Krstovi na aparatima
stoooo ?
Draža mi je laž od muslimanskih "istina".
islam je jedina vjera
@KarCod u saudijakoj arabiju
Kako kad ih ima 3000+ hiljade? Izadji malo iz podruma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)