Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram Šerif Mubarek Olsun ❤️
Bajram Šerif Mubarek Olsun lijepa Nacijo Provedite se sto bolje
Provest cemo se jara u slogi gajba alkohola jer tako se slavi
Da smo zivi i zdravi svi zajedno sa porodicama!! Nego jel jucer srusen ustav BiH znal ko pitam za jarana?
I hodža, hoce li biti rata, pripremas li narod???
Pa mogao bi Reis bajramski vaz održati u Bratuncu ili Visegradu jednom barem u dva mandata?
Sretan Bajram svim koji danas slave! Ne znam samo ko je ovaj gospodin Šerif Mubarek koji se stalno spominje, ako ima tko da pojasni?
Vala ebo te taj prvi saf Efendija, tok te lopove ne sikterises odatle necemo nigdje! Bajram barecula!
Kad se rodite, dodijele vam ime, religijsku, nacionalnu i rasnu pripadnost, i onda cijeli život branite taj svoj izmišljeni identitet! Najgluplji su spremni i ubiti drugog čovjeka zbog odbrane tog izmišljenog identiteta!
Ako je samo vaša vjera ispravna, otkud onda hiljade drugih!? Zar Bog svim ne upravlja!?
ti nemaš nik name, a kamo li vjeru 💪
@gofrombalkan Ti imaš! 😂😂😂😂😂😂 Jesi li i ti vjernik 92+!? Jesi li barem pobjegao u LGBT dijasporu kako kaže tvoj nik!?
TANKI SU NAM KORMILARI
Red, rad i DISCIPLINA reise. To je kljuc uspjeha u zivotu opcenito, kako pojedinca tako i zajednice. Redova (uredbi) imamo i previse sto je haman isto kao da ga nema nikako. Rada ima na pretek al svako po svom. Zato jer nema discipline - postivanja reda i rada po redu i propisu, sa jasnim ciljem i vizijom. Eto ni sama bajramska molitva se vise ne obavlja kako vjera nalaze, i niko, niti jedan hodza, nece da se pozabavi tim PROBLEMOM da se ko biva ne zamjera sa dzematlijama...
... a ovamo bi kao nesta uredjivali, kritikovali. Ne ide to tako, nemere reise. Prvo od sebe krenuti, urediti svoj dzemat, rodbinu, prijatelje, komsije... da budu casni, posteni, iskreni, vrijedni, ucevni, uzorni... pa onda dalje, anam one, druge i drugacije po svemu.
Dace dragi Allah onome ko zna, rece Reis i sjede u svoju 100.000 KM vrijednu mecku...Insallah :D
Bajram Serif Mubarek Olsun za 2 miliona muslimana u Bosni i Hercegovini! Da ga provedemo u miru i sreci!
Amerika kuburi s devize, Evropa posrće, Japanska privreda se ljulja kao mala lađa na sred okeana, a ne raste ni cvijeće u naše preduzeće!
Jedino zašto su religije korisne jesu praznici
jedino sto je gore od kriminalca jeste religijski kriminalac
Bajram serif mubarek olsun 💙🇧🇦💙