Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd jos malo o proslosti ne bi li narod zaboravio koliko mu je bijedna sadasnjost i neizvjesna buducnost uz sugestiju ko je kriv za sve to (Srbi..pardon cetnici je l te) i kako nam se valja svetiti kad dodje vrijeme. P.S: a da se prvo stavili ovo možda bi nam svima jasnije bilo sta se kojim slijedom desavalo i mozda bi uspjeli izbjeci da nam se svima ponovi. facebookreporter.org/2014/11/29/srebrenica-face-off-genocide-the-west-doesnt-want-you-to-know-about-warning-very-graphic-material/
Još je blijed...
Kavazović: "Ne dozvoliti da Vlah udje u muzej!". Šteta što mi Srbi nemamo ovako nešto izgradjeno u Srbiji da potdsetimo narod kako su Bošnje sa turcima harali i gasili ustanke, a sa Hrvatima, kao ustaško cveće i Handžari, genocidisali srpski narod. Velika šteta!
sve je to istina efendija, ali vrijeme je da VELICAMO ZIVOT, a ne smrt...Muzej ii nesto drugo ali za prezivjele, njihovu hrabrost, ljubav prema zemlji itd....
U muzej da uđe i njegova slika sa komentarom što je rekao o izborima u Srebrenici. Najbolje da dade ostavku.
@kiksi11 Sta je rekao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrs u dzamiju..
Hvala kavazovicu sto nas je motiviso da izadjemo na izbore. Vlah :)
Ye.....o ti Vlah mater
A Vlah u Srebrenici? Sto si se usutio ko picketina? A onakav junak bio u Svici, c,c,c,c,c,c...
Јесте навалили на напаћеног реиса ццц...човјек био на ратишту. Шта ви знате о трауми? Ко зна шта све бунца у сну, а вјероватно и мокри постељу.
niste odavno !