Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavamo dvije skole pod jednim krovom u Republici Srpskoj ,a osuđujemo isti takav sistem u Federaciji .
Nismo ni glasali, pokrali su nam glasove!!
Cuj BiH se bori... ma ko se bori kad Bosnu pretstavljaju oni koji se uporno bore samo da zastite svoje licne interese... a vi stranci to gledate... Svi ste ISTI.
Ja sam glasao za sefika dzaferovica da se bori za bosnjacke interese. Nas interes je ocuvanje granica BiH tako da sto se mene tice samo nek ne popusta ni pod cijenu rata
Nego smo mi fakat glasali da bi nas na kraju otjerala njihova politika van granica
Upravi za to su i glasali!
Predlazem OSCE ,VISOKIM PREDSTAVNICIMA,MZ I VE da snimite ove izjave na kakav CD ili samo ostavite saopstenja na web stranicama za narednih 20 godina,tako se ne morate muciti sa iznova i iznova saopstenjima. Evo punih 20 godina imam na listi probleme BiH koje pogu kopirati i upotrijebiti,znaci nema pomaka! Jedino sto se uspjelo napraviti u ovoj drzavi zadnih 20 godina je popis stanovnistva ,ostalo sve isto.
Građani su glupi, jer već 25 godina isto biraju
ti isti tvoji građani su iskoristili rupu u zakonu da preglasaju jedan narod i da mu nametnu predstavnika koji njima odgovara, nauštrb malobrojnijeg naroda. tako da sve dok se izborni zakon ne promjeni od bih nema ništa, kao i vezivanja nato pakta sa formiranjem vlade u bih.
Zelena si ti zelena. Neshvatas ti srpsko hrvatsko rusku agresiju u BiH
U PC jesu
Nije tacno, sutra da su izbori ove iste stranke bi opet ubjedljivo pobjedile, mozda cak i ubjedljivije nego zadnji put. Jedino mozda izlaznost bi bila malo manja, jer onaj ko ode iz BiH, taj nabije politiku na onu stvar.
Ja ipak mislim da su upravo gradjani glasali i prvi krivci sto je sve blokirano,mozda ja grijesim,nemam pojma od stanja u svojoj zemlji,ali koji coban nebi bio sretan da mora cuvati ovce koje samo stoje u uednom mjestu??
SDA uopšte netreba ANP niti mogućnost biranja hrvatima predsjedničkog predstavnika. Nemožemo u EU ni u NATO. A ovi rade autoputevima mrežu da beznjih nemožeš. Turčin spaja RS sa Beogradom, a Hrvati otvaraju Banja Luci i tako srpskom najvećem gradu brzu vezu na zapad. RS političari nikad neidu u BEograd preko Distrikta već godinama preko Hrvatske i to sa naoružanom pratnjom. Samo ko nekonta sretan
tako je. reci im kejtlin.
Mi ni ne znamo za sta smo glasali