Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svima je jasno kakvu igru igra SBB..ocigledno vec mjesecima..
Vec sad, SBBu možemo proučiti fatihu, za slijedeće izbore. Ona fufica bez mozga, ali sa nampumanim usnicama, ocigledno zadovoljava Fahrine potrebe... Aferim, zeno, majko, kraljice (trotuara)
dvogodisnja obuka za cetri pilota helikoptera kosta milion i dvjestohiljada...ali kada uzmemo da jedna trafika kosta 250 milja i ona jedna proslava uhljeba za kontrolu neba 300 milja...pa onda to i nije toliko puno...
Gdje je Omer Kulic strucni savjetnik to treba dobro protresti jer smrdi na finansijsku prevaru. Air Bosna je sahranjena njegovom rukom a sverc Kurdima preko Tuzlanskog aerodroma, u kome se spominjao doticni, smo izgleda zaboravili.
https://www.thenakedscientists.com/forum/index.php?topic=70085.0
neka trose ima para od poreza i doprinisa privrede....
Nepotreba politička hajka. Nemaju drugog načina da dođu na vlast, pa pokušavaju klizećim startom. Šta od istih očekivati kada bi se dočepali vlasti?
"da li je nabavka skupocjene opreme blago zamazivanje očiju uslijed brojnih pucnjava, ubistava, krađa i razbojništava" - kakve nesuvisla paralela. Ovom logikom niko na svijetu ne bi kupovao helikoptere, naročito ne Amerika. Drugo, jedno je cijena helikoptera, a drugo je cijena helikoptera prilagođenog za policijske potrebe + dodatna oprema. I Peugeot 208 košta 20000, ali sa najjačom i maksimalnom opremom može doći i do 40.000.
Alaj brišete komentare ko da ste svi u SBB-u
Lesinari iz SBB-a su najzadnji koji trebaju drzati lekcije iz morala. Davno su polozili ispit kada su hinjski glasali za gorivo, a sada treba uzeti kredit kod MMF-a, a niko se ne pita gdje je novac od akciza koji se koristi za popunjavanje budjetskih rupa i finansiranje uhljebluka:)
sto ne sredis prvo ne propisno parkirane aute po gradu i od tih para mozes kupiti helikopter.
Ne moze se desiti da nekom udje ili izadje, a da to nije zabiljezeno 😜😜🤭🤭
Nebi trebalo zuriti sa realizacijom helikopterske kampanje jer kad se je moglo do sad bez helikoptera bar dok se malo ne uspostavi borba protiv korupcije koju je pokrenuo americki ambasador jer bi bila velika suma u pitanju a ovaj Katica se je nesto puno uzivio a djeluje previse nadmen a sa tim i u startu sumnjiv
Ovi iz NiP-a, ako ovako nastave, ce biti milioneri do kraja mandata 🚁
nece kao sda maaaaateer ti jbmmm
Hice ki taj toliko pametan prijedlog biti predvidzen da se realizuje uzimanjem kredita pa potom muckanjima oko tendera i kojekakvih garaza i obuka itd
Haha vidi gamadi iz SDA sto su se nadigli. Pa ne može vam ni Haris Silajdzic broj 2 ili ti ga Fahron pomoći! Pardon vrijeđam Harisa jer je on mastermind za ograničenog Fahru! Njemu se stranka gasi u oktobru 2020 kao sto se desilo i SZBiH! Game over!!!
Pa u Sarajevu zbog smoga, magle i nevidljivosti helikopter ne bi bio upotrebljiv 6 mjeseci.
Zato je specifikacija: Može da leti i po magli i po lošem vremenu...
--- * ebo ti SDA kako se ovi pucaju ciframa, sjevaju milioni na sve strane. Miloni za ovo milioni za ono, bruka i sramota. Kad ih oni ne zarađuju mogu se rasipati, stoka nepismena.