Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino nas moze spasiti dva zakona...zakon o porijeklu imovine i zakon o zabrani hranjenja drzavnih sluzbenika ( uhljeba)...
Prvo uvesti oporezivanje imovine za one što su van zemlje.
U vezi Salke. Jel vi vjerujete srbima i Srbiji, pa svaki dokument moze da vam montiraju za 5 minuta. i da vam podmetnu oruzje koje hoce. a sada kada su dali sigurnosni sektor srbima sada ce ovo da bude svakodnevnica. Cak me nebi cudilo da su ga kidnapovali i odveli u Srbiju. .. Ovo je sada slag na tortu veleizdajnicima da se bave ovim dok se zemlja dijeli i sjece na komade.. u ovome je cak i Dritan Konakovic umijesan..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ahahaha sankcionisite one sto tendere namjestaju milionske trose drzavnu imovinu
Jel vi vjerujete srbima i Srbiji, pa svaki dokument moze da vam montiraju za 5 minuta. i da vam podmetnu oruzje koje hoce. a sada kada su dali sigurnosni sektor srbima sada ce ovo da bude svakodnevnica. Cak me nebi cudilo da su ga kidnapovali i odveli u Srbiju. .. Ovo je sada slag na tortu veleizdajnicima da se bave ovim dok se zemlja dijeli i sjece na komade.. u ovome je cak i Dritan Konakovic umijesan..
Bosnjaci, pazite se i ne likujte previse, ovo je pocetak zamke, da se ko fol Bosnjaci zadovolje oko genocida dok se srbima sprema drzavna imovina a hrvatima izborni zakon. Zato OPREZ!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Maknite prosjake s ulice,a nane koje prose,provjerite ko su one,pa im rjesite status,jer tu ima majki šehida
Jesam li ja ovo dobro pročitao - zakonski ce da se kazni onaj ko bude DAVAO novac prosijaku? Dakle, neko ce da me kazni ako ja odlucim da nekome dam novac, jer prosi? 🤣🤣🤣 mozete me povuci zna se za sta, e bo vas Zapad i demokratija
Daj ne glumi u cijelom svijetu ima prosjaka a kod nas ce iz dana u dan biti sve vise i vise i ti da me kaznis za moje pare ti da mi postavljas pravila sta cu ja sa svojim parama i dali cu ih dati prosjaku kupiti cigare.Bolje bi vam bilo da nesto korisno radite i da dignete standard stanovnistvu oa ce biti manje prosjaka a ne da vi uzimate milione a zaduzujete nas preko kredita
Ministre prvo sankcionisite one koji ih dovode da prose pa onda ostale.Nemate vi toliko policajaca da prate ko daje novac prosjacima ako ne samo na tranzitu ima te ih najmanje 10 koi idu izmedju vozila i prose.
A šta će mo sa onima koji prije svakih izbora(opštih ili lokalnih) obilaze nas i prose glasove.Hoćemo li biti kažnjeni što tim "prosjacima" "damo" glasove?
Bravo za ovaj zakon jer samo ovako se mogu rijesiti prosjaci iz uvoza po ulicama. A takvih je najvise.
P.... li vam materina, FGR - Trojanci - ovamo vam vaši partneri zajedno sa tzv MZ ruše temelje države, a vi se svi ponašate kao ispostava zločinačke BIA-e i likujete nad uzimanjem za taoca svog parlamentarca. Dobro za Ćudićku i Šćepu nije ni čudo - oni po očevoj liniji a Šćepo nikad nije ni prestajao biti saradnik BIA-e.
Bravo, to je trebalo davno 👏👏👏
Umjesto da uvedu zakon o porijeklu imovine i da kazne i oduzmu sve sto nije legalno Steceno, sad vide ne smijes jeb. ni sadaku dati.
Presmešno$#
Ove katice su jako uhljebljena porodica od rata pa do dana današnjeg. Svi su na budžetu.
Ovi bi da odredjuju kome cu ja davat svoje pare.Davacu kome hocu ako mi se bude davalo.Napravite zakon da nedajemo milione uhljebima koji godinama sjede i ne rade nista
Treba dat onome ko je u potrebi.Kad vidim penzionerku ispred granapa nedeljom ujutro i onog dedu sto je stavio vagu i gleda vazda u zemlju. Lako je uhljebima podigli su sebi plate ovih dana.
Smije li se nazvati humanitarni broj.
oj ublehasa et to je najbitnije