Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod kakvim crnim pritiskom,samo sjede po kafanam i žderu.Jad i čemer
Vidis da su pod pritiskom, kad su ih izveli na ulice ne znaju da se ponasaju. Zaboravili osnovna pravila, pa prave vecu stetu od koristi.
Jesu li ikad ikog kaznili za tipkanje u voznji,na svakom semaforu,pa sve i jedna žena drži mobitel u krilu !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu policajci su pod velikim pritiskom poslje slučaja ubojstva mlade doktorice narod traži da policija radi , a oni navikli da sjede u kladionicama.Pritisak je to sada kada ne možeš čitavu smjenu sjediti i igrati X , 2 1 treba ih razumjeti.
Samo neka "pecaju" nesavjesne vozače svim sredstvima.
Imam osjecaj da nas ovaj zajebava!
Najveci trutovi u drustvu...samo gledaju gdje ima guzovace.
Visok im pritisak od janjetine
Klosar. Napunili ste nakon rata stanice s uhljebima, koji ne bi bili ni za kakav posao. Ko lešinari hvatate 10km i onda na po jednu. Pa onda u lokalima se igraju s pištoljima koji slučajno opale i rane osobu preko puta i doživotno je strpaju u kolica. I onda ste vi pod pritiskom. A ono malo što zna svoj posao ne smije prdnut jer svako ima neku vezu. A ti što čitaš ruka ti se ne osušila ako nikad nisi cenera stavio u prometnu. Jbga..
I quracc nas zaboli i ja sam na svom poslu pod pritiskom.Budi i ti ili daj otkaz.
Apsolutno podržavam oduzimanje vozila, vozački i postavlje kamera. Naručito noćnu policijsku kontrolu na alkohol. Jedino tako neće ginuti mlade doktorice, konobari, studenti i svi ostali koji uživaju u šetnji u našem lijepom gradu
Ništa bez patrola danonoćnih po svim naseljima. Da fino možeš prošetat s djevojkom po svom naselju bez pomisli da ćeš morat nekom šamar opalit zbog dobacivanja malih kretenčića. Pitam se nekad gdje su ove momčine nabildane iz teretana. Zašto ne reaguju u tramvajima kad je frka, jesu li iz straha nabili vode u mišiće?
Od kuche do posla 4km evidentiram min 15 prekrsaja. Svaki dan. To je rezultat nerada organa.
To je to.
Osim što sa prekoracenjem brzine drže radar i prate hoce li neko proci kroz crveno pritiska veceg nemaju ide laganica. Benificiran staž dobre plate bas su pod pritskom.
postavi kamere na svakih sto metara kao u Londonu i rijesen problem. Sjedis lijepo, snimas sve i svaki prekrsaj imas video.
vozim haman kroz cijeli grad ma tempomatu, brzinomjer pokazuje 67 km/h. kroz sve kamere istim podesavanjem tempomata. na stupu stoji onaj t-roc na prikljucku s petlje. kontam e nes mene. kad jes vraga, eto njih zamnom s rotacijom. kazu vozio 72km/h.
kazem ja njima nemoguce, pa sad sam presao preko senzora kamere ma stupu. on meni onako drsko veli imas pravo da se zalim. kontam, ja za 25 km da se vucam po sudu, đa necu. ostalo upaljeno auto i nastavim brzom cestom. haj reko da provjerim, tempomat ma reset i mjerim jos na gps. brzina 65. lazov, nekako nakuriko 'sistem'.
de ti katice popusti te drotove, pritisak je. izmisljaju prekrsaje da sefove zadovolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti si jedan od glavnih krivaca za ovo sve. 5 godina ne znate konkurs da raspisete za 200 nedostajućih policajaca u Kantonu. sve PU. su razvijene ko žvaka, ljudi jednostavno nemaju ljudstva da normalno rade. al vi to ne kontate jer ste degenerici.
Imate vi dovoljno radara, ali nemate petlju da ukrotite i kaznite babine i tatine sinove koji ponavljaju divljanja na cesti po 100 puta. Njih i ne zaustavljate dok nekog ne pregaze, a onda opet šaljete policajce da još više kažnjavaju fine ljude za +10 km/h jer manijake ne smiju zaustaviti.
Pod velikim pritiskom, a iza Parlamenta na Čengić Vili tri policijska auta parkirana! Pomislih pišu kazne onima po trotoarima, njih trojica u uniformama dindule šiše i piju kafe..
O kakvom pritisku pričaš, trenutno možda jesu pod pritiskom ali oni tako izleću iz žbunja već 20-30 godina… provozaj se kroz ZD kanton pa vidi kako policija stoji na cesti i kako su obilježeni….