Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije loš ovaj kasumović.
Ja pomocnika ministra i govana. Pa proracun je usvojen jednoklasno konjino, ne brukaj nas, smijace nam se.
Ovdje se osjeti vonj Spiric je konj A Kasumovic Fudo konjovo mudo
Raskopali smo jaču i veču a što nebismo i ovu ovo je početak jednog kraja države i naroda jednog pozdrav od SPAVAČA -Bugojno
@hj nemas gdje bjezati, na zapadu budzetlije najmanje zaradjuju i nemaju garantovan posao, vec moraju da koriste mozak i sami uspjevaju kao svi ostali.
MA VALA KASUMOVICU POPUSTI , TREBALO JE MOZDA USVOJITI BUDZET ZA 2011. TAMO NEKAD 2017.
bravo,Špirke....prvo da se mi i Hrvati namirimo,a rezervatlijama sa 24% šta ostane
Stvar je jednostavna: izbacili ste Hrvate iz vlasti u Federaciji i ujedinili Hrvate i Srbe u državi. Sad će biti onako kako oni odluče, a vi možete pjeniti i proklinjati islamofašista Zlajoglua i njegove podrepne muhe, poturice Lijanoviće i one iz Hrvatske stranke propalica što u uredima drže biste ratnog zločinca Ante Pavelića.
Svaka cas Kasumovicu ! Ne popustati vec ARGUMENTIMA staviti Spirica gdje mu je mjesto, lazljivac i lopov jedan !
Pa KAD je srbin Tihic bio da Podpredsjedik Vijeca Ministarstva BiH-e BUDE SPIRIC a ne da NA TU VAZNU POZICIJU NE BUDE ZLATKO LGUMDZIJA idite se zaliti Tihicu........koliko ce od ovih para ICI LICNO U DZEP DODIKU, SPIRICU I TIHICU? Ovo je vise neko KRADJA BiH-e, DIKTATURA GENOCIDNE TVOREVINE I SPIRICA KO NAJVECEG RUSITELJA DRZAVE!
haj se pobijte al između sebe ne miješajte sirotinju u to
Šta vas briga, vi ste dobili ministarstvo spoljnih poslova, hi hi hi hi hi.
Kasumovicu gnjido pokvarena. Kome ti sada podvaljujes ono pod bubrege? Pa u ovoj zemlji nema goreg i prljavijeg lika od tebe. Lazov, mutljaros, spletkaros i sve sto ide uz to sada da nama drzi slovo kako je nesto truhlo u zemlji BiH? Nemas pojma. Sjedi jedan.
Čak i pticama na grani je jasno da predstavnici iz RS-a redovno primaju instrukcije kako treba što više opstruirati rad svih organa na nivou Bosne i Hercegovine kako bi se dokazalo da ne možemo živjeti zajedno...Međunarodna zajednica slijepo posmatra šta se sve zbiva u našoj državi, ali, nažalost ne preduzima ništa da bi se situacija poboljšala.Dok jedan mali broj ljudi dobro živi velikom broju građana DOŠLO JE DO GRLA.
znaci pocelo je :)
Bar cu sad dobtit platu...