Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kleli ste se u Fudo do neki dan...davno sam rekao SDA otpad zeljan svega...
A što ga Zenicanima zavlači Fudo Kasum. Max koristi svoj mandat da se sto bolje namiri, hahahhahaha
Neka piju sok... iz zlatnih kasika..
neće,pit će iz trojkinih tj. fudinih bunara, eto im fudo birali su ga oni nismo mi iz Zvornika
Projekat "Plave vode" trebaju platiti građani, a novac davno obezbijeđen za njega.Eto...
Fudina nova Knjiga: “od fukare do parajlije, be trebaju to Sarjlije …. Izradi Zenicane”
Tražili ste gledajte,pardon plaćajte.Samoprozvani ekonomski expert sistematski uništava sve što je gradsko i građansko.Kabadahiju ne zanima od čijih će usta otkinuti da bi nahranio svoje pse a samim tim i sebe.Po seoskim mahalama pljucka asfalt i time kupuje glasove a u čaršiji glumi Robin Huda ,samo što je pobrkao od koga treba uzimati a kome davati. I kako kažu "pametnom i išareret dosta" a mi smo ih dosta dobili,pa da vidimo jesmo li pametni na idućim izborima.
otpad iz SDA ne može valjat, kakav je to hamelj možeš mislit kad su ga istjerali iz SDA i sad on nešto odlučuje. HARAM TI BILO FUADE
Kad neznalica zavlada, a znalac ostane ponižen.Kad istina bude smatrana neistinom.Kad laž bude smatrana istinom. F. K., odgovara svim navedenim karakteristikama.A jedna od njegovih najvećih je licemjerje.Napustio je SDA, o svim tim prljavim pslovima dobro zna, ali zašto o njima nije govorio čim je u SDA ušao, žašto na to nije ukazivao.Nije jer je ima svoje interese kao što ih ima i sada. Budimo razumni.Međutim kad smo i mi sami kao on, e to je problem.
Odavno tvrdim da većeg ahmaka na čelu grada nigdje nema , ali isto tako većih idiota od Zeničana. Frajer može i ubistvo imati al mu nemogu ništa. Udri Fudo, udri
Tako je Fudo... Bez populizama i odgovorno.. Vozaju mečke, po 3 auta u kući registruju, 4 mobitela u kući, a nema da plati cenera za vodu... Tako rado čovjek kad smije, s ne ko u SA građani za smeće dužni više od 30 miliona KM...Za grijanje preko 40 miliona itd.. Ko plaća ispada budala...
Sto si kopao, kopao si.. sad si svjesno upao u jamu i to je to... Sve glasova sto dobijes na iducim izborima u Zenici stat ce u autobus kanal-bolnica.
Aj bgt neka investicija i neka vode sigurne. Kad se svi budete fatali za glavu Zenica ce imati vodu!! Ja drasticne razlike 10 na 20 bgt… voda je dzaba ionako. A sta sutite na struju. Sa 50 na 100 vam nije poskupljenje?
Bolesno je ovo sve postalo, cuj sa 10 na 20, bas bezobrazno.
ja mislim da je ova odluka ispravna. voda je prejeftina, a ocekuju se investicije u infrastrukturu. ne ide jedno sa drugim.
Firme koje unistavaju nesposobni poput VAS, na kraju placaju gradjani, neka vas je stid i sramota, zasto ne procesuirate te koji pljackaju svaku drzavnu firmu, i od njih ne naplacujete minuse firmi
Majstor karatea = Fuj - Do
Ovo niko nije normalan. Ako se to može tako raditi onda ne vidim svrhu bilo kakvih liječnika da glasaju za bilo šta.
Kasumović izgubio kompas kako su ga otresli za potpise , pa za ženu , pa kisik od autolimara ...