Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pred izbore ,Fudo zna kako navuć narod
IQ 13 😂
Hobotnica je ovdje odavno navukla lobutanke
sda obotnica
Jao pravnika što lupeta gluposti! Ne zna se ko je gori bandit, Pivić ili Kasumović i koji od ta dva papka više mrzi Zenicu i sve urbano u njoj
On je završio kriminalistiku, nije pravo. https://www.vijeceministara.gov.ba/ministarstva/pravda/default.aspx?id=127&langTag=hr-HR
sjecate de onog burj ozon u Sarajevu kad je sda sa arapima najavljivala milijarde ulaganja hahaha
Nije politika kostala gradjane, nego je SDA kriminal.Pozicija direktora bolnice se godinama koristila za potkusurivanje politickih pozicija, zaposlili su 50 portira a imaju dvije kapije za ulaz i izlaz, stimaju se tenderi podobnim "biznismenima", kao npr nabavka radnih stanica firmi ProComp iz Zenice ciji je vlasnik stranacki kolega Nezira Pivica (Mehemed Sacirovic). Zaposlenica Aida je pogrijesila nesto u prvom pokusaju, pa su tender ponovili da bi popravili gresku u tzv. raspisu.
Vidi vidi sto prozvani lupaju minuse. Hocete li jos informacija o stimanju tendera za SDA firme u Zenici?
Sramoto jedna , dok su tvoji bili ni grijanja nije bilo.
˝Nakon 20 godina korištenja zemljišta ono postaje vaše˝ gdje ovaj pravo učio? Ne mogu da vjerujem šta čovjek izjavi.
Debil je to pokvareni
Mislio je na tzv. Dosjelost koja nastuopa poslije 10 i 20g.to vazi i za građane i sve je po zakonu. Kako je onda sud presudio u korist grada.
Uglavnom pivicu seljacino sda nece imat gradonacelnika zenice
Premijeru, kako biznis sa solarnim panelima, jesi li i preko svog privatnog preduzeća uspio izvući koji milion od države koju tako voliš. Reci nam samo koliko para ti je dosta
Pivicu haman se nemoras pohvaliti sa solidnim ili velikim IQ. Iz Zenice si i kao političar najavljuješ izmještanje Kantonalne bolnice iz Zenice. Politički glupo. Druga stvar kako ćeš izmjestiti, donijet zgrade u drugu općinu ili napravite nove ?? Trebati 200 miliona za novu bolnicu. Kažem nisi mi nešto sa IQ.
Sda bagra nas maltretira vec skoro 30 godina. Cuj projekat zlatni sat, kao zlatne kasike. Pa nije narof ovca lopovi sda ovski.
Bravo Piviću