Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nisi vise normalan majkemi moje. Idi odmori druze
Kazu da je politika kurrva
Najveća tuga je što će nam kanton voditi ili Fudo ili SDA, pa ne zna se ko je gori. Na šta smo spali...
Kako ono napisa Mesa Selimović. Čovjek na vlasti obavezno gubi obraz,a u većini slučajeva i glavu.
On bi i sa radovanom karadžičem kOOoooaliro. Fudo,oličenje poštenje. .... te Zenoco kad ne mozes svog građanina za gradonačelnika izabrat.
Pametan, narod pusi svaku pricu...samo derite ovce, ovce samo zato i jesu...
Ne moze Kasumovic pokakiti, koliko zenicani mogu da pokusaju. Vec vise od 6 godina taj manijak jase grad, a narod stoji na trotoaru i aplaudira i vice "jos, jos, jos!".
D.Be ko je sljedeci??DF da ga napadnete??Cuj naslova,zelja za vlascu??Nit si dao potpunu informaciju,nit si napisao istinu..Prvo objektivnost,panonda sloboda za medije
koji cirkus. hajd sto kritikuje druge al sto ne kritikuje sebe...
Smrdljivi SDA portalu..kad vec izvjestavate,radite to kako treba..isprdak zvani Ramo Isak je kriminalac koji je BIO u NES-u....Više nije,otjeran..otjeran jer je i Ogreševicu jasno sta je radio
Ovaj Kasumovic jbte ako ima u ovoj drzavi veceg kriminalca nema 100%..
NAREDIO TATA MARFI, ŠTA ĆEŠ MORA SE. JER JEDINA PRAVA VLAST JE MARFI, OSTALI IMAJU EPIZODNE ULOGE.
Pa ko je realan vidi sve...cuj to osmorke, onaj kukic sa crne liste ili ovaj sto do juce bio desna ruka sda, ili onaj u dva navrata izvrsne funkcije u kantonu ispred sda, o nes-u da ne govorimo...isto da genjac napravi stranku i prica da je reformista.
Ako bude tako majstor si ! Žao mi samo što eto Selvedina Sarajlić neće biti premijerka hahahahah. Svi iz SDA Zenica neka odmah dadnu ostavku na sve funkcije !!! Propade SDA Zenica ko kauč
Sto ti je vlast i moc. Kako brzo nagrize mozak. Ako je ovaj Kasumovic na pocetku mozda i imao neke postene namjere, sada je ogrezao u nezajazljivoj zelji da ostane na vlasti! Postao je slika i prilika nasih politicara - Daj meni, samo meni i jos jednom meni! Uzgred receno, poceo je i 'cuveni' politicarski stomacic dobivati, valjda od 'lose hrane' ( a do prije 2 god. bio vitak i bez grama sala).
Kad ce narod shvatit da su oni tu radi sebe i da rade za zvoje dobro a ne za dobrobit naroda.
Smetljar