Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armirač po zanimanju, balvan po karakteru, inače dugogodišnji direktor bh pošte u Bihaću. Klasičan kadar vladajućih struktura.
Kakav direktor, prije da je šerif, kabadahija JP BH Pošta doo, Sarajevo-Centar Pošta Bihać. On bi mogao kao Zukić završiti, mjenja radnike kao u košarkaškoj utakmici, zapošljava bez konkursa, ili konkurs objavi u dječijem listu "vesela sveska", postavi ih da rade u poštama S. Most, Ključ, V. Kladuša, i ostalim gradovima USK-a, te nakon godinu, dvije dovede ih u Bihać, zavisno iz kojeg grada dolazi "zaposlenik"
da je general Nanić čekao da mu neko pomogne neko sa strane, Bužim bi pao iste sec. !!!
Narod zna
Vidi mu glooove....drvosječa pravi olicenje POGANE SDA SELJACKO BANDITSKE NJUSKE SDA NAJVECA NEARECA BOSNJAKA I BOSNE SVIH VREMENA
Ovo je tipičan, ali onaj baš školski, primjer uhljeba . . . On je godinama molio da se nešto poduzme i to molio zajedno s prijateljima iz odbora ... I vidi sad čuda, kad svi razočarani (a valjda je razočaran i on ) napuštaju stranku on ostaje, i to ostaje zastupnik . . . U H LJ E B, ostaje do kraja mandata da pobere još to plaća koje se mogu pobrati za nerad pa će valjda onda i on opet razočaran napustiti ovu bandu . . . ! ! !
Snimala FTV reportažu u Bužimu, i postavili kameru tako da snima duž glavne (i jedine ulice). U to, lik sa karakterističnom bradom, kapom i garderobom stade metar ispred kamere, i namrgođeno zagleda se u objektiv. Kamerman: - Daj čovječe, makni se iz kadra.... Odgovara njemu ljudina: - Samo je dragi Allah kadar.....
I sta sad, svi ce preci u neku drugu stranku, i kako ocekivati boljitak????
schoopack
Sto neces bajo. Uzmete po milion za mandat. Sjeme vam se zatrlo!
SDA je siguran pobjednik sljedecih izbora. Cujemo se u oktobru. Lupajte minusa koliko hocete. Ne treba zivjeti u lazi i fantazirati.
@h8er_ saberi koliko su glasova dobili i sve ce ti se samo kazati. Mozda jedino u Krajini da izgube. Ustvari da u Krajini ne bude jasnog pobjednika jer kod njih je stvarno rasulo.
Ti si sigurno vec zaglibio duboko u baketovom shupqu pa ti lijepo...
podijelili se na Arape i na Irance(Homeinijevce)
cao ba SDA bagro, raspadate se sto vise nema Titove imovine , nemate sta vise da kradete...doslo vrijeme da ste jedan drugom ruke u dzepove poceli zavlaciti
zeleni se barjak vije, nek nam zivi SDA veseli se Herceg Bosno pred nama je pobjeda
Revolucija narode, maknimo SDA iz naše avlije, glasajmo za Mirsada Hadžikadića i za Željka Komšića. Poslije toga očistiti malo smeća koje ostane poslije SDA.