Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čak ni BiH nije htjeo da zastupa u tužbi protiv srbije za genocid nego su dali onom levatu softiću
Dodje Djavo po svoje ,...
"Tokom rata bio je glavna veza između predsjednika Alije Izetbegovića i Momčila Krajišnika ".. Ovo je u normalnim zemljama čin IZDAJE i za ovo se u ratu strijelja i to nekoliko puta.....Za ovo nema opravdanja ni viših ciljeva.....
Crklo pasce mamu mu ebeem
Dok civilizacija pravi svemirsku tehnologiju,,i uziva u kvalitetnom zivotu - bih narod se vec 25 god.zanima i zabavlja : ublehasima, prodavacima magle, a sve neradnici i goli lopovi ,,koji nam unistise : i proslost i sadasnjost i buducnost...
ĐAVOLJI ADVOKAT.
nisam ožalošćen.........
Kvarkin...
A moj otac jos ziv i uziva u zivotu ;) vidis moj Fahro kako ti to ide, samo da ti jos kazem nismo mi djubrad ko sto si mislio i tvoji s te strane, pocivaj u miru, levatu.
radovane sta bi hteo vise pola srpske cirilicom pise.turaka na drini sem gorazda i nema.hteli ste rat u bosni i dobili ste rat.nazalost doziveste 6547889 genocid nad vama u srebrenici ali to je paranormalno.kako koji genocid prezivite vas ima sve vise.ali suluda teorija da su srbi hteli da pobiju sve muslimane.pa krenuli bi od novog pazara.jos su provocirali.ugljanin 92g u raskoj oformio vladu.on predsenik.ljajic je bio ministar u toj vladi.sve ih pohapsili a ugljanin pobegao za tursku.
ali od sudbine se ne moze pobeci.ljajic je i danas ministar ali u vladi srbije.provalili ljudi da kad im trebaju pare za vodovod da iz sarajeva mogu da im posalju samo dvolitarsku flasu i podrsku a pare salje beograd.od podrske se ne zivi.iako je dole 2011g vodjena strasna kampanja da se muslimani izjasnjavaju bosnjacima znacajan broj se izjasnio muslimanima.ocekujem na popisu 2021g da ce broj muslimana u raskoj procentualno povecati.vide i oni da od bosne nema nista.
Sad ode Aliji na raport da mu podnese decenijski izvjestaj.Posto je imao i naziv DZSVOLJI ADVOKAT nije iskljuceno i da se ubrzo vrne sa ahireta da bi dovrdio zapocete predmete
Jos jedan uspjesan Fahro 🤗
Najbolji krivicar u drzavi ali mnogima bio nedostupan radi cjenovnika.Finansijski obezbjedio trece koljeno,sina ostavio potkovanog znanjem i napravio mu uspjesnu karijeru,nije bio nacionalno obojen niti sovinista.Veliki udarac ljudima sa one strane zakona pogotovo ciji postupci su u toku.Rusmiru sad predstoji dugotrajan rad radi babinog naslijedja Kad je trebao uzivati u plodovima svoga rada zadesila ga smrt istina lijepa ali dosao Bog po svoje.
Boze sacuvaj, je li vas Simici Karkin branio? Pa koji je ovo clanak danas o njemu. Nijedan nisam procitao, necu ni ovaj.
Ko će nam sad braniti ubice, kriminalce, narko-dilere, silovatelje, pedofile...... Tuga....