Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Papa kao i sve neke veće,važnije ličnosti sve ovakve stvari govore po protokolu. Unapred naučeno. A onda kad ostanu sami sa sobom u sobi sjede,razmišljajui govore: Jebote koje su ovo sve danas budale bile..
Tacno tako i nije priklonjen muslimanima pa zato i neće da prizna Kosovo a Ramu podržava jer je katolik.
Je li mu čestitala kalendar?
Ajd baš lijepo...neka je više ovakvih pozitivnih vijesti...previše je prepucavanja, mržnje, podbadanja...više mozak zaboli od sveg zla koje čuješ i pročitaš!
Vraca se staroj vjeri bosanskih kristjana ili...i jos neki kazu hdz podrzava Vatikan,jeb...ko ce to shvatit sta se u bih radi haha
Papa papa, oni te u Z.Hercegovini ne slusaju jer zanemaruju ''suzivot'' ili se to propagira samo gdje su katolici manjina.
uzmi ga, sve ti je oprosteno,,,
Ne volim ovu Karićku, al' ruku na srce, kad usporedite nju i ono šta radi sa onim šmokljanom Skakom, to se ne može usporediti.
ne smiješ odustati od uništenja muslimana u Bosni?
susrela, as in spopala na ulici
Najgora gradonacelnica u historiji, 🤮🤮🤮🤮🤮
jel i njemu cestitala kalendar?
Svaka cast Benjamini Karic zaista moze da predstavlja sve nas i grad Sarajevo, zasto ovdje neke stvari ne gledaju i komentarisu sa one ljepse strane, jer sve do sad sto je uradila, uradila je to dobro i ne sramoti nas kao sto su nas drugi sramotili, ona posjecuje povezuje gradove i drzave iako je samo gradonacelnica jednog grada, nadam se da ce sto duze ostati na tom mjestu, ostali su sjedili u Sarajevu i pruzali ruke ka nebu za pomoc, nikakav ugled stvorili nisu, nisu radili za narod, vec sebe
Ima se, moze se.
Kakva je razlika kad je gradonacelnik Sarajeva urbana i skolovana osoba kao sto je nasa Benjamina. Bas sam ponosni sarajlija kad gledam sliku susreta sa papom.
Lijepo izgleda ovaj susret, to se vidi po njihovom raspolozenju, izrazima lica, drzanju. Papa Franjo je svjetlost u posvemasnjem pomracenju danasnjice; nezaboravna je njegova posjeta Sarajevu i atmosfera koja je tad vladala u gradu. ❤
Trebala ga je u ime Hrvata zamoliti da u Madjarsku leti iz Rima preko CG i Srbije. Da nam ne trosi gorivo za aviopratnju. Em je skupo em on to ne zasluzuje. Nek' prosipa suplje Vucicu i Milatovicu prilikom preleta njihovih zemalja. Mi cekamo novog papu koji nece biti komunjara.