Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okreni zastavu glupačo
Fali jedinstvene policije i drzavne tv da stvari krenu prosperitetno. Ubacite drzavni loto i bingo na BHT da krene reklama i zarada.
Useru442522 ti si glupaca glupa!
Postoji zemlja u kojoj i danas u harmoniji žive i rade Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Crnogorci, Makedonci, Slovenci i Albanci, a to je Njemačka! Tamo od svoje nacionalnosti i vjere nemate koristi, već samo od svog znanja, kulture ponašanja i poštenja!
zena koja je pokrenula obnovu fasada i hvala joj na tome.Standardno u komentarima je vrijeđaju seljacine primitivne iz sda
Nema to vise nikakve veze.BiH je nezavisna medjunrodno priznata.To pravo su iskoristili svi narodi bivse Nam zajednice drzave Jugoslavije .sve su Republike samostalne ,nijedna nije ostala u Jugoslaviji, to je vecinska odluka svih drzava i naroda.
Jao kobilje glave.....
Pusti šuplju Benjamina , vrtite se u krug , koji rad !?
@BH3kantona daj egzaktne podatke o tome sto pricas.Daj nam dokaz za to i za ta zaduzivanjaKada nam das onda ces dokazati da samo ne spinujes..Zaboravljas da je neko iz zna se kojih razloga ukinuo Ponder2 kojim je KS do sada izgubio vise od 300 miliona KM a opet puno se stvari nabolje desilo u KS.
Jesi antipaticna u pm
Izgleda da je u zadnje vrijeme forsirala baklave, a i burek
UBLEHO IDI SE LIJEČI I SMIJ SE KAD GOVORIŠ O UBIJENOJ DJECI. PSIHOPATO I ODRONU LJUDSKI. PODIJELI KOJU BAKLAVU I ČAŠU VINA NASPI.
Za razliku kakvih dilajli ima u SDP, Benjamina i njen način čuvanja bosanstva i bitnih stvari za našu domovinu je za svaku pohvalu!
Nema države dok se pitaju bjelosvjetske propalice.Marfi nam sastavlja vladu FBiH,Šmitler donosi zakone,raznorazni šalabajzeri tutnjaju Bosnom i govore kakve zakone treba donositi.Dodik Volusina
Dodik volusina se sprda sa sudom,ratni zločinci dobivaju ploče,imena ulica itd.
Evo ga, organizator zamjene sijalica na rasvjetama.
prvo okreni zastavu kako treba, prvo to nauci, onda nesto kazi, jevrejko!
...carica...
malo se udebljala kako se do para doslo
Kad ćete početi raditi a ne samo prdditi na usta, ja sam mislio da se samo prddi na guziicu ali vidim da ove naše Vlasti pomjeraju granice medicine prdde na usta samo