Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska!
Treba njega nasamarati dobro i smirio bi se on.
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Vid mu glove
Ma zalost pravda je spora ali i nedostizna
Kome, Kajganicu??? Da umres od smijeha. Od glavnog tuzioca vec odbaceno. Neka budu sretni ako kajganic njih ne kazni zbog sklanjanja table genocidne.
Al ovo je posebna kretencina!
Zar je moguće tužiti svinju ? Sličnu stvar smo čitali kao djeca : Jazavac pred sudom :D
Bravo Benjamina, bravo za najboljeg ministra Becarevica !!
Klix, citas i brises sto ne odgovara nametnutoj velicini sarajlijama nametnute kone Benjamine?
I ko ce pokrenuti krivicnu prijavu???
Opet hobit pravi sranja
ako ne reaguje tuzilastvo azurno nadjite zasto, i uklonite problem odma, nema nam druge ljudi vec sa teroristima i kriminalcima ostro, i to je jedini put. Zasto tolerisati nekome ko ne zeli toleranciju.
Benjamina zaboravlja da je Sarajevo, bar formalno, glavni grad BiH, da bi trebala stoga biti gradonacelnica svih naroda. Ali Benjamina za bajrame uredno dijeli baklave, za bozice cestita kalendare, za kazane ne pise imena odgovornih, a na vijecnici ih podebljava. Hanuma si bila, hanuma ces biti. Dzaba.
Ima tu jedna bitna stvar. Jedan od tih, kako kažeš, naroda, je granatirao, rušio i mrcvario taj grad skoro 4 godine. Nisu marsovci djecu iz snajpera ubijali. Tukne ti priča na Neleta pakaša i doktora Dabića, levatu.
Smjenjuje trojka Bečarevića, ne valja im, ne uklapa im se u fgr srboslavski koncept.
Treba frlju naguzit možda da progleda pravo .
Samo tužite bagru!!!!
Vidjaj shupka, hbo sjeme svoje