Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E MOJ KARDINALE, CITAV SVIJET OSUDJUJE A TI PO SVOME, OVO JE GLUP POTEZ, MOGAO SI MISU DA ODRZIS BEZ MEDIJSKE HAMPE I NIKO NEBI ZNAO KAO STI NIKADA NI ZA OSTALE NIJE ZNAO. AKO SI HTIO MEDIJSKU PAZNJU-DOBIO SI JE, ALI SUMA SUMARUM MISLIM DA SI NA GUBITKU
Puljić je vuk u janjećoj koži.
@galaxygalaxy hahahahaaha pa nije je on reklamirao u medijima vec oni koji su zelili skrenuti paznju sa respiratora usprkos tome sto znaju da u sarajevu imaju dosta ulica i skola koji nose imena duznosnika ndh. Ali to vama ne smeta jer su to vasi. Ubili ste se za neku ekstra parodiju ..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Držati misu nevinim Blajburškim žrtvama, a ne odati počast mnogobrojnijim nevinim ustashkim žrtvama, je isto kao i držati misu nevinim rimljanima koji razapeše Isusa, a ne održati misu samom Isusu. I za rimljane možete reći da su morali to da urade! Stavio si se kardinale na stranu đavola, a Bogu si okrenuo leđa!
@gooUser1589224805 onda ti nemaš pojma kako funkcioniše katolička crkva i šta je misa...misa je molitva za spas duše, upravo treba i moliti za te zastranjene duše da se vrate dobru, to je svrha.
@calendula Onda trebate moliti za partizane, jer su po tebi i oni zastranili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno najveca glupost koju je napravio u svom zivotu...
Puljić je taj Valter kojeg pominjete i j**** će vam mater
Nadam se da je većina komentatora na ovom portalu ipak u službi i na plaći srbijanskih službi hibridnog ratovanja i da to upućeniji čitatelji prepoznaju. Ne čini mi se mogućim da postoji toliko ljudi koji se kako-tako znaju služiti internetom, a istovremeno ne znaju ili ne žele znati osnovne činjenice o temama o kojima bi raspravljali iako su doslovce dva klika daleko.
Vas je trebalo palicama i motkama rastjerati,više se nikad nebi ponovilo
S/D/A NEMA NISTA SA OVIM KRKANOM JELI VIDI TE SADA CE ONI RECI ...........EU..... EVO VIDI TE KAKO MI ZIVIMO SA NARODOM NEMAM PRAVA SADA CE BITI ....MUSLIMANI TERORISTI..... I TAKO CE SADA POCIJENJIVATI DO DRUGE PRILIKE I OVAKO CE BITI DO SUDNJEG DANA .............. NEKA NAM JE ALAH NA POMOCI..........
Ovo je samo nastavak priče o ugroženosti hrvata u BiH, crkva se koristi u dnevno političke svrhe.Kardinale mogao si otići i u Zagrebu služiti misu
Uvazeni Kardinalu, kamo srece da ste se ugledali na Papu Franju i njegove hvale vrijedne rijeci: Poznajem mnogo vjernika koji su uradili strasne zlocine u ime vjere, kao i ljude koji nisu vjernici, ali su napravili mnogo lijepih i korisnih stvari za covjecanstvo.
"svi zaboravili koliko sam živio i žrtvovao za ovaj grad i ovu zemlju" - imao si ti marifetluka od 1992. na ovamo u više navrata. A to što si "živio i žrtvova", popišao si po nalogu HDZ-a.
a jel tog glavnog zovu cvece
Zrtve su ubijena djeca Sarajeva. Zrtve su sehidi i ubijeni branioci grada. Zrtve su sve Sarajlije, svi Bosanci koji su radi besmisla rata izgubili godine zivota. Vasa, Kardinale, zrtva nije veca od obicnog gradjanina. Tuzno je sto na zalasku svog radnog vijeka, zelite ostaviti dojam velikog Hrvata, a ne Bosanca...
Cjenjeni Kardinalu. Bili ste draga osoba mnogim sarajlijama, ali na našu veliku žalost, ne samo ovim zadnjim dešavanjima, nego i nekim prijašnjim izjavama polako ali sigurno sami sebi zatvarate vrata ovdje. Žrtva ste dnevne hdz politike, nekako naivno ste pristali na ovo.
@Veteran1965 - covjek se sprema za mirovinu i planira ostatak zivota provesti u Hrvatskoj, tako da se ovim dodvorava HDZu. Bas ga briga za Sarajevo i sarajevske hrvate. Po nijma su oni svakako trebali iseliti u zapadnu Hercegovinu, ili Hrvatsku. Tako su kreirali i novi izborni zakon, koji im nece proci
Vinko kako smo se samo prevarili u vezi tebe....razocarao si Sarajevo
Kad ide misa za zrtve ustaskog rezima
To je ta komunistička demokratija.
Sto je ove godine niko u Hrvatskoj ne odrza??? Sto ti nisu ugrozena vjerska pava od Austrijanaca koji su vam zabranili okupljanje i mise na Blajburskom polju?? Uvijek se je crkva bavila politikom a rijetko kada vjerom i bogom!!!