Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E MOJ KARDINALE, CITAV SVIJET OSUDJUJE A TI PO SVOME, OVO JE GLUP POTEZ, MOGAO SI MISU DA ODRZIS BEZ MEDIJSKE HAMPE I NIKO NEBI ZNAO KAO STI NIKADA NI ZA OSTALE NIJE ZNAO. AKO SI HTIO MEDIJSKU PAZNJU-DOBIO SI JE, ALI SUMA SUMARUM MISLIM DA SI NA GUBITKU
@galaxygalaxy hahahahaaha pa nije je on reklamirao u medijima vec oni koji su zelili skrenuti paznju sa respiratora usprkos tome sto znaju da u sarajevu imaju dosta ulica i skola koji nose imena duznosnika ndh. Ali to vama ne smeta jer su to vasi. Ubili ste se za neku ekstra parodiju ..
@galaxygalaxy držao je istu misu i u ratu , istim povodom, samo onda nije trebalo podiči medijsku graju i skrenuti pažnju sa afere " respirator "
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Držati misu nevinim Blajburškim žrtvama, a ne odati počast mnogobrojnijim nevinim ustashkim žrtvama, je isto kao i držati misu nevinim rimljanima koji razapeše Isusa, a ne održati misu samom Isusu. I za rimljane možete reći da su morali to da urade! Stavio si se kardinale na stranu đavola, a Bogu si okrenuo leđa!
@gooUser1589224805 onda ti nemaš pojma kako funkcioniše katolička crkva i šta je misa...misa je molitva za spas duše, upravo treba i moliti za te zastranjene duše da se vrate dobru, to je svrha.
@calendula Onda trebate moliti za partizane, jer su po tebi i oni zastranili!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno najveca glupost koju je napravio u svom zivotu...
Puljić je taj Valter kojeg pominjete i j**** će vam mater
Nadam se da je većina komentatora na ovom portalu ipak u službi i na plaći srbijanskih službi hibridnog ratovanja i da to upućeniji čitatelji prepoznaju. Ne čini mi se mogućim da postoji toliko ljudi koji se kako-tako znaju služiti internetom, a istovremeno ne znaju ili ne žele znati osnovne činjenice o temama o kojima bi raspravljali iako su doslovce dva klika daleko.
Vas je trebalo palicama i motkama rastjerati,više se nikad nebi ponovilo
S/D/A NEMA NISTA SA OVIM KRKANOM JELI VIDI TE SADA CE ONI RECI ...........EU..... EVO VIDI TE KAKO MI ZIVIMO SA NARODOM NEMAM PRAVA SADA CE BITI ....MUSLIMANI TERORISTI..... I TAKO CE SADA POCIJENJIVATI DO DRUGE PRILIKE I OVAKO CE BITI DO SUDNJEG DANA .............. NEKA NAM JE ALAH NA POMOCI..........
Ovo je samo nastavak priče o ugroženosti hrvata u BiH, crkva se koristi u dnevno političke svrhe.Kardinale mogao si otići i u Zagrebu služiti misu
Uvazeni Kardinalu, kamo srece da ste se ugledali na Papu Franju i njegove hvale vrijedne rijeci: Poznajem mnogo vjernika koji su uradili strasne zlocine u ime vjere, kao i ljude koji nisu vjernici, ali su napravili mnogo lijepih i korisnih stvari za covjecanstvo.
"svi zaboravili koliko sam živio i žrtvovao za ovaj grad i ovu zemlju" - imao si ti marifetluka od 1992. na ovamo u više navrata. A to što si "živio i žrtvova", popišao si po nalogu HDZ-a.
a jel tog glavnog zovu cvece
Cjenjeni Kardinalu. Bili ste draga osoba mnogim sarajlijama, ali na našu veliku žalost, ne samo ovim zadnjim dešavanjima, nego i nekim prijašnjim izjavama polako ali sigurno sami sebi zatvarate vrata ovdje. Žrtva ste dnevne hdz politike, nekako naivno ste pristali na ovo.
@Veteran1965 - covjek se sprema za mirovinu i planira ostatak zivota provesti u Hrvatskoj, tako da se ovim dodvorava HDZu. Bas ga briga za Sarajevo i sarajevske hrvate. Po nijma su oni svakako trebali iseliti u zapadnu Hercegovinu, ili Hrvatsku. Tako su kreirali i novi izborni zakon, koji im nece proci
Vinko kako smo se samo prevarili u vezi tebe....razocarao si Sarajevo
Kad ide misa za zrtve ustaskog rezima
To je ta komunistička demokratija.
Sto je ove godine niko u Hrvatskoj ne odrza??? Sto ti nisu ugrozena vjerska pava od Austrijanaca koji su vam zabranili okupljanje i mise na Blajburskom polju?? Uvijek se je crkva bavila politikom a rijetko kada vjerom i bogom!!!
Mrs ba vise prekriveni fasisti